Jachtluipaarden

Photowall's uitstekende en hoge kwaliteit collectie cheetahs canvas prints is de juiste manier om te gaan als je de windhonden van de woestijn in je domein wilt hebben. Deze katachtigLees meeren worden meestal aangeduid als het snelste zoogdier op aarde, even snel en dodelijk. Dit onderwerp van cheetahs canvas prints belichaamt zelfvertrouwen, snelheid en laser-achtige focus. In tegenstelling tot andere typische grote katten, springen ze niet op hun prooi, ze rennen er achteraan. Koop een aantal cheeta's op canvas en pas dezelfde techniek toe in uw leven. Uw muren zullen er dynamischer en levendiger uitzien met onze prachtige motieven. Of u nu een woon-, recreatie- of zelfs bedrijfsinterieur verfraait, met cheeta's op canvas kunt u niet de fout in gaan. De snelheidsduivels van de savanne zullen u voorzien van schoonheid, gratie en actie. Al uw geselecteerde cheetahs canvas prints kunnen worden aangepast om te passen, of te contrasteren, met uw bestaande interieurontwerp, kleurenschema enzovoort.

Cheeta's canvas afdrukken informatie

Deze grote kat kan over korte afstanden snelheden bereiken van 97 tot bijna 113 kilometer per uur. Na een achtervolging heeft een jachtluipaard echter een half uur nodig om op adem te komen voordat hij kan eten. Je kunt op de canvasprints van jachtluipaarden zoals "Aware" zien hoe ze nadenken voordat ze de volgende stap op hun jacht zetten. Deze dieren kunnen van nul tot 90 kilometer per uur gaan in drie seconden! Hun klauwen werken als noppen op voetbalschoenen voor extra grip tijdens het sprinten, terwijl hun lange, gespierde staart als roer fungeert, waardoor ze scherpe bochten kunnen maken, terwijl ze op prooien zoals antilopen of hazen jagen. "Cheetah Hunting a Gazelle" is hiervan een perfecte cheetahs canvas print, waar een van deze grote katten een zeer behendige antilope vangt ondanks het verschil in grootte. De prachtige achtergrond van deze cheetahs canvas print maakt dit bijna romantisch. Motieven zoals deze kunnen uw ruimte ook groter en dieper doen lijken.

Groot belang en effect

Naast het feit dat cheeta's canvas prints ongelooflijk zijn om naar te kijken, kunnen ze ook een diepere context en doel hebben. Het jachtluipaard is de meest kwetsbare van de grote katten in de wereld. Hun aanwezigheid in de popcultuur kan de indruk wekken dat ze in de natuur net zo veilig zijn als in de populaire verbeelding. Dat is niet zo. Een paar eeuwen geleden zwierven jachtluipaarden van het Indiase subcontinent tot aan de oevers van de Rode Zee en door een groot deel van Afrika. Al met al leven er vandaag de dag minder dan 10.000 cheeta's in het wild. Cheetahs canvas prints kunnen de toegangspoort zijn voor uw familie, vrienden en bezoekers om het woord te verspreiden over de bescherming van deze prachtige dieren. "Moeder en welp Cheetah" alleen al is een cheetahs canvas print die je hart meteen doet smelten.

Diepte van cheetahs canvas prints

De naam cheeta komt van een Hindi woord, "chita", wat "gevlekt exemplaar" betekent. De vlekkenpatronen zijn uniek voor elke kat en helpen bij de camouflage tijdens de jacht. Cheetahs canvas prints zoals "Strong" tonen dit op subtiele wijze. De details van deze echte foto zijn zo ingewikkeld, maar als je er van een afstand naar zou kijken, zou je de katachtige misschien niet van zijn omgeving kunnen onderscheiden. Jachtluipaarden werden door farao's als jachtkameraad gehouden en afgebeeld op standbeelden en schilderijen in graftombes. De oude Egyptenaren geloofden dat een kat godin genaamd Mafdet, vaak afgebeeld met een cheetah hoofd, de ziel van de farao zou versnellen naar het hiernamaals. Deze intense symboliek is perfect voor iemand die van cultuur en kunst houdt. Cheetahs canvas prints kunnen een weerspiegeling zijn van uw persoonlijkheid en karakter die deze dingen waardeert. "Backlit Cheetah" is het ideale dramatische motief dat u bijvoorbeeld trots in uw foyer of de woonkamer kunt laten zien. De zwarte en witte tinten van deze specifieke cheetahs canvas print geven het een nog vorstelijker uitstraling.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's