Jungle Vrienden - Canvas print - Kinderkamer

589

motieven

Jungledieren

Haal een fantasiewereld in huis met een canvas uit onze Jungle Dieren collectie. Deze afbeeldingen wekken de kracht en het mysterie van uitgestrekte jungles en Savannah tot leven, waaLees meerr de gevaarlijkste roofdieren rustig vertoeven. Van de machtige leeuw tot de rustige olifant, met deze afbeeldingen breng je een exotisch element in elke kamer.

Kracht

Doorheen de geschiedenis is de leeuw altijd een symbool van kracht geweest. Majestueus maar toch altijd ontspannen, met die wilde manen is de leeuw een symbool van koningschap, van glorie. Later leerden we echter dat het mannetje in feite behoorlijk lui is, en de leeuwin liever alles laat doen. Maar het beeld is niet veranderd door wat we geleerd hebben: kalm en vol zelfvertrouwen, heerser van alles wat het ziet. Haal deze kalme kracht in huis in de vorm van een canvas uit de Jungle Dieren collectie.

Vrede

Hoe brutaal ze er ook uitzien, de machtige Afrikaanse gorilla is in feite een zachtaardig wezen. Ze leven van groenten en insecten en leven in grote groepen familie om zorg te kunnen dragen voor de kleinsten die, net als menselijke kinderen, enkele jaren nodig hebben om zelfvoorzienend te worden. Doordat ze zo zachtaardig en vertrouwend zijn, zijn ze bijna door de jacht uitgestorven en in enkele jaren zijn deze afbeeldingen misschien het enige wat overblijft van dit natuurlijk wonder. Zorg dat de herinnering levend blijft met een canvas van ons.

Wijsheid

Olifanten, zo gaat het verhaal, vergeten niets. Binnen tien maand of 10 jaar herinneren ze alles net zo goed als elke mens. Ze rouwen om hun doden en beschermen de kleinsten. Ze zijn het meest menselijk van alle dieren, maar ook angstaanjagend als ze zich opgejaagd voelen. Het geluid van wandelende olifanten wordt de donder van de grond genoemd; angstaanjagend, onvermurwbaar en beangstigend voor ieder op het pad, maar olifanten hebben nooit willekeurig mensen aangevallen. Deze prachtige zachtaardige reuzen zijn door de jacht voor ivoor en hun slagtanden bijna uitgestorven. Behoud hun herinnering met een canvas.

Cool

We kennen allemaal wel iemand die in staat is om zich in elke omgeving comfortabel te voelen. Op een muur, op een vloer, in een boom – het maakt ze niet uit. Wel, de luipaard is het antwoord daarop uit het dierenrijk. Want pas als je een luipaard hebt gezien die je rustig vanuit een mager boompje van top tot teen zit te bekijken, heb je ware ontspannig gezien. Een luipaard in de Savannah is bijna onzichtbaar, maar in een boom springt hij er zo uit. Buiten bereik van zijn concurrenten kan hij rustig rondhangen en rondkijken, voor zolang hij wilt. Als leeuwen de koningen van het dierenrijk zijn, zijn luipaarden de Machiavelli – ze zien alles, ze horen alles en ze reageren enkel als ze daar zin in hebben. Een canvas uit onze Jungle Dieren collectie kan diezelfde kalmte in jouw huis brengen.

Snelheid

De tijger is niet het snelste dier ter wereld, maar wel een van de meest woeste. In India is de tijger het symbool van de krijger en de moordenaar zonder aarzeling. Deze mooie, elegante dieren zijn jagers die zo sluw zijn dat je ze pas ziet in het volgend leven. Er is ook meer kans bij tijgers dan bij andere katachtigen dat ze mensen aanvallen, hoewel dat meestal enkel uit wanhoop is. De Tijger van Champawat had bijvoorbeeld enkele gebroken tanden, waardoor hij geen prooi kon aanvallen die sterker was dan een mens. Ondanks hun gevaarlijk instinct, zijn het toch enkele van de mooiste dieren uit het dierenrijk. Ze zijn gracieus en zien er nobel uit, en hun hypnotiserende ogen staren je aan vanuit de afbeeldingen. Haal het gevaar en de pracht van een tijger in huis met een canvas.

Rust

Met een canvas uit onze Jungle Dieren collectie, kan je de rust van de jungle naar elke kamer halen. Selecteer jouw favoriet uit een groep afbeeldingen van de vele dieren in de jungle en vul jouw huis met een gevoel van sereniteit.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.