Jungledieren

Breng een fantasiewereld in uw huis met een afdruk op canvas uit onze collectie Jungle Animals. Deze beelden brengen de kracht en het mysterie tot leven van de uitgestrekte en spoorloLees meerze jungles en savannen, waar 's werelds machtigste roofdieren op hun gemak rondhangen. Van de machtige leeuw tot de zachtaardige olifant, deze prachtige beelden brengen een vleugje exotisme in zelfs de meest sobere kamer.

Kracht

Gedurende het grootste deel van de geschiedenis is de leeuw een symbool van macht geweest. Majestueus en toch altijd ontspannen, machtig van gestalte of slank, de leeuw is altijd een symbool geweest van koningschap, van glorie. Later hebben we natuurlijk geleerd dat de mannetjesleeuw in feite nogal lui is en er genoegen mee neemt om de leeuwinnen al het werk te laten doen, maar het beeld dat hij uitstraalt - kalm en zelfverzekerd, heerser over alles wat hij in de gaten houdt - is niet veranderd door wat de mensen nu hebben geleerd. Breng die kalme majesteit mee naar huis in de vorm van afdrukken op canvas uit onze reeks Jungle Animals.

Vrede

Hoe bruut ze er ook uitzien, de machtige gorilla's van Afrika kunnen in werkelijkheid als zachtaardige reuzen worden beschouwd. Ze leven van groenten en insecten en zijn echt zachtaardige wezens. Ze leven in grote familiegroepen om voor hun jongen te zorgen die, net als mensenkinderen, enkele jaren nodig hebben om zelfvoorzienend te worden. Zachtaardig en vertrouwend als ze zijn, zijn ze bijna uitgestorven en over een paar jaar zijn deze beelden misschien alles wat er overblijft van een van de prachtigste rassen van de natuur. Help hun herinnering in stand te houden met een schilderij van ons.

Wijsheid

Olifanten, zo gaat het verhaal, vergeten nooit. Binnen tien maanden of tien jaar herinneren zij zich een belediging en een gunst net zo goed als ieder mens. Ze rouwen om hun doden en komen op voor hun jongen. Het zijn de meest menselijke dieren, en ze zijn ook angstaanjagend als ze wakker worden. Het geluid van olifanten die lopen wordt een donderslag bij heldere hemel genoemd; angstaanjagend, onverbiddelijk en absoluut angstaanjagend voor iedereen die op hun weg komt - maar er zijn nog nooit gevallen bekend van olifanten die willekeurig mensen aanvallen. Deze prachtige, zachtaardige reuzen zijn ook bijna tot uitsterven toe bejaagd voor het ivoor van hun slagtanden. Bewaar hun herinnering met een afdruk op canvas.

Cool

We hebben allemaal wel eens van die mensen gezien die het in zich lijken te hebben om zich overal prettig te voelen. Tegen een muur, op de vloer, in een boom - het maakt ze niet uit. Nou, het luipaard is het antwoord van het dierenrijk daarop, want totdat je een luipaard hebt gezien die je rustig aankijkt vanaf de top van een boom waarvan je gezworen zou hebben dat hij het gewicht van de meest uitgemergelde aap niet zou kunnen dragen, heb je geen echte ontspanning gezien. Een luipaard op de savanne is in principe onzichtbaar, maar een luipaard in een boom is koning van alles wat hij waarneemt. Buiten het bereik van de meeste van zijn concurrenten, is hij vrij om rond te hangen, ontspannen en het uitzicht in zich opnemend, zo lang als hij wil. Als leeuwen de koningen van het dierenrijk zijn, zijn luipaarden de Machiavelli - ze zien alles, horen alles, en handelen alleen wanneer ze daar zin in hebben. Een afdruk op canvas uit onze collectie Jungle Animals kan datzelfde gevoel van kalmte in uw huis brengen.

Snelheid

De tijger is niet het snelste dier ter wereld, maar misschien wel een van de meest woeste. In India is de tijger het symbool van de krijger, de moordenaar, en de moordenaar zonder wroeging. Deze prachtige, elegante dieren zijn jagers die zo bedreven zijn dat er wordt gezegd dat het eerste teken van een tijger op uw spoor uw aankomst in het hiernamaals is. Zij hebben ook meer kans dan andere grote katten om menseneters te worden, hoewel zij meestal alleen in wanhoop daartoe overgaan - de tijger van Champawat, bijvoorbeeld, had verscheidene zwaar gebroken tanden, die haar zouden hebben belet een prooi te vangen die sterker was dan de mens. Ondanks hun gevaarlijke aard behoren tijgers tot de mooiste dieren in het dierenrijk. Gracieus en edel, hun ogen lijken je vanaf foto's aan te staren, hypnotiserend met hun gouden diepten. Breng het gevaar en de schoonheid van de tijger thuis met een afdruk op canvas.

Trant

Met afdrukken op canvas uit onze collectie Jungle Animals kunt u de rust van de diepe jungles in elke kamer brengen. Kies uw favoriet uit de groepsfoto's waarop de vele dieren van de jungle in harmonie te zien zijn en vul uw huis met het gevoel van sereniteit.
Productinformatie