Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Golden Retriever Puppy - Canvas print - Kinderkamer

117

motieven

Honden

Honden zijn de beste vriend van de mens en iedereen die ooit een hond heeft gehad, weet waarom dit zo is. Ze zijn liefdevolle, trouwe metgezellen, die ons hart vullen met vreugde en oLees meerns huis vullen met liefde. Ongeacht welk ras je het leukst vindt, iedereen die de vriendschap van een van deze verbazingwekkende wezens heeft ervaren, zal nooit de tijden vergeten die ze samen hebben doorgebracht. Deze hoge kwaliteit canvassen zijn een ideale manier om uw affectie te tonen voor een geliefd huisdier in een mooi schilderij van hoge kwaliteit. Het zijn echter meer dan schilderijen, ze bevatten het gezelschap en geluk die honden in ons leven brengen.

Honden in alle soorten en maten

Van een onstuimige Jack Russel tot de lieve Labrador, we hebben een canvas van jouw favoriete ras. Heb je meer dan K-9 in je leven? Krijg een uniek schilderij voor iedere viervoeter in uw huishouden. Deze canvassen zijn prachtig op zichzelf of in paren. We hebben schattige puppy’s in opvallende foto's, genomen door getalenteerde, professionele fotografen. Zie je jouw hond liever een beetje meer aan de humoristische kant, dan hebben we schattige puppy’s in vele grappige posities, en inspirerende citaten voor die dagen dat je iets speciaals nodig hebt om een glimlach op je gezicht te toveren. We hebben ook honden uit de popcultuur in felgekleurde, vakkundig geschilderde prenten van jouw favoriete films en tv-shows. Hoe je jouw puppy vrienden ook wilt hebben, we hebben de canvas die past bij jouw decor en persoonlijke stijl.

Beste vriend van de mens

Wij hopen dat je net zoveel van honden houdt als wij, en deze liefde is duidelijk zichtbaar in de aandacht voor detail. Dit is te zien in al onze voortreffelijk gemaakte prenten en schilderijen. Onze selectie bevat alleen de allerbeste foto's die er zijn, zodat je jouw enthousiasme voor deze prachtige dieren kan delen met de klasse en kwaliteit die ze verdienen. Jouw hond zal zich als de koning van het kasteel voelen met een eerbetoon, geschikt voor een koning (of koningin), die in uw woonkamer hangt, waar iedereen het kan zien. Chippy Chihuahuas, shaggy Shih Tzus en vroegrijpe Pugs, je kunt ze allemaal hier vinden. Voor het gemengde huishouden hebben we zelfs combinaties van het schattige gezelschap van honden en katten. Laat één van deze liefdevolle gezichten jouw dag opfleuren en je eraan herinneren waarom we altijd blij zijn om thuis te komen en gegroet te worden door een van natuur ’s beste huisdieren.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.