Saturnus

Met de canvasafdrukken van Saturnus van Photowall kunt u nu de zesde planeet vanaf de zon en de op een na grootste planeet in ons zonnestelsel als centraal decoratiethema hebben. GetoLees meeroid met duizenden prachtige ringen, is Saturnus uniek onder alle planeten. Hoewel het niet de enige planeet is die ringen heeft die gemaakt zijn van brokken ijs en gesteente, is geen enkele zo spectaculair als die van Saturnus. Dit is ook de reden waarom Saturnus, naast de aarde, waarschijnlijk de meest herkenbare van alle planeten is. Hierdoor zijn Saturnus canvas prints een zeer populaire keuze voor interieurdecoratie, vooral onder kinderen. Bovendien zult u bij het bekijken van deze Saturnus canvasprints veel dingen leren. Wist je bijvoorbeeld dat Saturnus, net als zijn collega-gasreus Jupiter, in feite een massieve bal is die voornamelijk uit waterstof en helium bestaat? Dit zijn slechts enkele van de leuke weetjes die je kunt delen met mensen die zeker je Saturnus canvas afdrukken zullen bewonderen. Zoals gebruikelijk kunt u deze motieven aanpassen aan uw bestaande interieurontwerp en kleurenschema.

De basisprincipes van Saturnus op canvas

Hoewel het een planeet is die in niets op de onze lijkt, staren mensen al duizenden jaren naar Saturnus en verwonderen ze zich erover. Saturnus, soms ook "de geringde planeet" genoemd, is echt enorm en de op één na grootste planeet in het zonnestelsel. U kunt de groottevergelijkingen zien in sommige van Photowall's Saturnus canvas prints. Zoals reeds vermeld, bestaat deze planeet voornamelijk uit gassen zoals helium, dezelfde soort die je in ballonnen stopt. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn de prachtige ringen van Saturnus niet massief. Ze bestaan uit stukjes ijs, stof en gesteente, die je kunt zien en waarover je meer te weten komt in de Saturnus canvas prints. Nog intrigerender is dat sommige van deze stukjes zo klein zijn als zandkorrels, terwijl andere veel groter zijn dan hoge gebouwen! Bovendien zijn de ringen van Saturnus de enige die vanaf de aarde kunnen worden gezien. Wanneer mensen je Saturnus canvas afdrukken bekijken, kun je ook met hen delen dat de dag zaterdag naar Saturnus werd genoemd.

De parel van het zonnestelsel

Voor het geval u zich afvraagt waar de naam van deze planeet vandaan komt, deze is afgeleid van Saturnus, de Romeinse god van het zaaien van zaad en tijd. De Romeinen kenden zeven heldere objecten aan de hemel, namelijk de zon, de maan en de vijf helderste planeten. U zult op de Saturnus canvasprints zien waarom deze specifieke planeet ook werd opgenomen. De Romeinen noemden deze vijf planeten naar hun belangrijkste goden. Volgens de mythe introduceerde Saturnus de landbouw bij zijn volk door hen te leren hoe ze het land moesten bewerken. Het feit dat Saturnus de Romeinse god van de tijd was, is misschien ook de reden waarom de langzaamste van de vijf heldere planeten, in termen van omloop rond de zon, naar hem werd genoemd. Alle bijzonderheden en de betekenis hiervan kunnen worden gezien in de Saturnus canvas prints zoals "Infographic About the Composition, Orbit, Moons and Rings Of Saturn" of "Saturnus". Zoals u ziet, zijn deze motieven niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook leerzaam.

Bekende bezienswaardigheden in Saturnus canvas afdrukken

Naast onze eigen planeet is Saturnus waarschijnlijk de meest iconische van alle planeten in ons zonnestelsel, en dus sterk aanwezig in de populaire cultuur. Hij vormt het decor of de basis voor talloze films en tv-programma's, videospelletjes enzovoort. Enkele concrete voorbeelden zijn WALL-E, Star Trek en Final Fantasy VII. Ook fictieve planeten hebben het uiterlijk van Saturnus gekopieerd, en het is overduidelijk waarom als je naar sommige van onze Saturnus canvasdoeken kijkt. Er is gewoon iets aan die ringen dat ons doet denken aan avonturen in de ruimte. Saturnus canvas prints zoals "Planeten en hun Manen" wekken echt nieuwsgierigheid op, maar als je iets stijlvollers en subtielers wilt, kijk dan eens naar "Zonnestelsel - Saturnus". Deze eenvoudige maar geraffineerde Saturnus canvas print staat net zo goed in de gang thuis als in de pauzeruimte op kantoor.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's