Mars

Mars is de vierde planeet vanaf de zon. Hij wordt ook wel de Rode Planeet genoemd, vanwege het ijzeroxide op het oppervlak van de planeet. In de Romeinse mythologie wordt Mars gezien Lees meerals de god van de oorlog. Mars is de op één na kleinste planeet in het zonnestelsel en hij bootst de aarde bijna na met zijn inslagkraters, valleien, woestijnen en poolijskappen. Photowall eert deze opmerkelijke planeet met zijn mooie collectie Mars canvasprints. Deze prints zijn beschikbaar in een brede en gevarieerde collectie van kleuren en designs waaruit je kan kiezen, en die zeker in de smaak zullen vallen bij de stedelingen die astronomen ambiëren. Deze fantastische Mars canvasprints zouden perfect staan in uw woonkamer of recreatieruimte, om nog maar te zwijgen van het feit dat ze een geweldige aanwinst zouden zijn voor uw mini-bibliotheek of privéstudie. Zelfs uw kinderen zullen deze Mars canvas prints in hun slaapkamer of kinderkamer op prijs stellen. Ze kunnen niet alleen dienen om hun ruimtes te verfraaien, maar ook om uw kinderen een inleiding in elementaire astronomie te geven. Laat deze Mars canvas prints uw kinderen kennis laten maken met de fascinatie en het ontzag van het bestuderen van de hemellichamen in ons zonnestelsel. Deze Mars canvasprints zijn een gegarandeerde hit in uw huis.

Rood op Mars canvas prints

De dagen en tijdlijnen van de planeet Mars lijken veel op die van de planeet Aarde omdat de draaiperioden en assen vrijwel gelijk zijn. Op Mars bevindt zich de Olympus Mons, de grootste vulkaan en de hoogste bergtop van alle negen planeten van ons zonnestelsel. Photowall zet zijn hoed af voor deze unieke kenmerken van de vierde planeet vanaf de zon met "Zonnestelsel-Mars", en "Mars", in zijn collectie van mooie Mars canvas prints. Deze opmerkelijke beelden, geplaatst in uw woonkamer, kunnen het decor vormen voor grote wetenschappelijke discussies tussen u en uw vrienden over dit interessante hemellichaam. Urenlang zult u kunnen praten en discussiëren terwijl u naar deze unieke Mars canvasprints kijkt. Zet uw kinderen op uw schoot en integreer de schoonheid van deze Mars canvasprints met een kort gesprek over de verbazingwekkende kenmerken en opmerkelijke eigenschappen van deze planeet, en u heeft de brandstof die het vuur doet ontvlammen voor uw toekomstige jonge astronomen. Bovendien zijn deze prachtige Mars canvasprints gemaakt van materialen die gegarandeerd veilig zijn om in uw huis en in de buurt van uw kinderen te hebben.

Fenomenale Mars canvasafdrukken

De planeet Mars heeft twee manen, Phobos en Deimos, die vrij klein zijn en een vreemde vorm hebben. Er bestaat de mogelijkheid dat deze twee manen voormalige asteroïden waren die hun snelheid verloren en in de baan van de planeet zelf vielen. De Mariner 4 was het eerste NASA-ruimtevaartuig dat op 28 november 1964 de rode planeet bereikte. Het was ook het eerste ruimtetuig dat vanuit de ruimte foto's van de planeet maakte. Photowall eert deze historische ontdekking met "Mars", en "Planeten en hun Manen" in haar prachtige lijn van Mars canvas prints. De eerste afbeelding toont een dwarsdoorsnede van de planeet die de verschillende niveaus van zijn oppervlakken, zijn kern, zijn twee manen, en een groot aantal andere nuttige gegevens laat zien. De tweede afbeelding toont ons het beeld van de planeet Mars, omringd door andere planeten in ons zonnestelsel. Deze verhelderende canvasprints kunnen elk huis in de voorstad omtoveren tot een virtueel planetarium waar uw gasten en geliefden van kunnen genieten. Er zal nooit een saai moment in uw huis zijn wanneer u deze prachtige en oogverblindende Mars canvasprints in uw woonkamer laat zien.

Set in het heelal

In de oude Romeinse mythologie was Mars niet alleen de god van de oorlog, maar ook de godheid van alles wat met landbouw te maken had. Hij was het kind van Jupiter en Juno, en zijn embleem was het meest prominente in de gelederen van het Romeinse leger. Het is ook een opmerkelijk toeval dat alle militaire parades en landbouwfeesten in de maand maart werden gehouden, als eerbetoon aan deze bijzondere godheid. In de Griekse mythologie draagt Mars de naam Ares, maar in zijn functies heeft hij vrijwel dezelfde functie als in zijn inheemse literatuur. Photowall is er trots op u deze one-of-a-kind beelden in uw huis te kunnen laten vertonen, die gegarandeerd elk hoekje en gaatje van uw leefruimte verlevendigen en met kleur en opwinding overspoelen. Deze beelden passen perfect bij elke kleur van uw muren of behangpapier waarmee u ze kunt afdekken. De kleur rood, prominent aanwezig in al deze doeken, is prachtig te combineren met pastelkleuren, effen kleuren, en zelfs een strakke, effen witte ondergrond. Hang deze prachtige stukken aan de muur naast uw eettafel en er zal nooit een saai dinergesprek in uw huis zijn. Laat deze Mars canvas prints vandaag nog een vaste waarde in uw huis worden.
Productinformatie
  • 1-4 van 4 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.