Jupiter

Jupiter is de vijfde planeet vanaf onze zon. Het is ook de grootste in ons zonnestelsel. Hij dankt zijn naam aan de Romeinse god Jupiter omdat hij zo groot is. Hij is meer dan twee keLees meerer zo groot als alle andere planeten in ons zonnestelsel bij elkaar. Photowall eert deze kolos van een planeet in zijn mooie collectie van Jupiter canvas prints. Deze verbazingwekkende en leerzame afdrukken op canvas van Jupiter zijn er in een grote verscheidenheid aan ontwerpen waaruit de veeleisende stadsbewoner kan kiezen. Hang deze prints in uw persoonlijke bibliotheek of studeerkamer. Of zelfs in de slaap- en speelhoekjes van uw kinderen. Laat deze afdrukken op canvas van Jupiter voor hen dienen als een inleiding tot de duizelingwekkende wereld van de astronomie. Prikkel hun passie en wakker het vuur van hun leren aan met deze prachtige Jupiter-doeken. Ze zullen gegarandeerd eindeloze uren van vermaak en verlichting bieden, niet alleen voor uw kinderen, maar ook voor de volwassen leden van uw gezin. Met deze unieke Jupiter canvasprints hoeft er in uw gezin geen seconde saai te zijn. Houd wedstrijden en quizzen om te zien hoeveel uw kinderen hebben geleerd door simpelweg de tekst op deze afbeeldingen te lezen.

De grootste in Jupiter canvas prints

Jupiter is een planeet die voor het grootste deel uit gas bestaat, dat gas is waterstof. Maar een kwart van die massa bestaat ook uit Helium. Door dit verschijnsel heeft deze planeet geen vast oppervlak. Er is ook een enorme storm die zich al sinds de 17e eeuw langs zijn grenzen voordoet. Deze schijnbaar oneindige storm wordt de Grote Rode Vlek genoemd. Er wordt verondersteld dat deze planeet meer dan honderd manen rond zijn baan heeft. Photowall brengt hulde aan deze hemelse reus met "Zonnestelsel-Jupiter" en "Planeten en hun manen" in zijn mooie lijn van Jupiter canvas prints. Laat deze opvallende beelden u herinneren aan de enormiteit en het mysterie van dit unieke lichaam in ons universum. Nodig uw vrienden met een wetenschappelijke inslag uit voor een middagsnack en voer levendige discussies en betogen over dit natuurwonder van ons melkwegstelsel. Laat uw kinderen deelnemen aan deze activiteiten en zie wie van hen de neiging heeft om een ontluikende astronoom te worden. Deze prachtige afdrukken op canvas van Jupiter kunnen zowel familie als vrienden samenbrengen in hun zoektocht naar meer kennis van de hemel boven ons.

Meer in Jupiter canvas afdrukken

De vier grootste manen van Jupiter werden ontdekt door de grote astronoom Galileo. De grootste, Ganymedes genaamd, heeft een diameter die groter is dan die van de planeet Mercurius. Het eerste ruimtevaartuig dat ooit de planeet Jupiter bezocht was de Pioneer 10 in december 1973. Verschillende NASA-projecten zijn erop gericht de met ijs bedekte oceaan van een van Jupiters manen te onderzoeken. Photowall wil niet alleen uw huis verfraaien maar ook uw wetenschappelijke horizon verbreden met "Jupiter", "Firmament", en "Solar System Odyssey" in zijn rijke collectie van Jupiter canvas prints. De eerstgenoemde prent toont een doorsnede van de planeet, met vermelding van de verschillende lagen en de talrijke manen en ringen die haar omringen. Het lezen van dit specifieke stuk in Jupiter canvas prints is als het doorbladeren van een astronomieboek met de rijkdom aan kennis die erop wordt weergegeven. De slaapplaats van uw kind zou de perfecte plaats zijn om deze prent op te hangen. Maak uw lessen nog rijker door de kleur en het drama van de Romeinse mythologie over deze verbazingwekkende planeet te combineren met de astronomische kant van zijn bestaan, en u bent verzekerd van een interessante en zeer leerzame sessie met uw kleintje.

Een universele reus

Volgens wetenschappelijke studies is Jupiter waarschijnlijk de oudste planeet in ons zonnestelsel. In de Romeinse mythologie was Jupiter, of Jove zoals hij ook wel werd genoemd, de grootste van alle goden. Deze mythische godheid zou de baas zijn over de hemel en de donder. Hij wordt gesymboliseerd door zijn iconische bliksemschicht in vele beeldhouwwerken en fresco's. En het dier dat hem het best vertegenwoordigt is de adelaar. Deze adelaar was te zien in het vaandel van het Romeinse leger en zijn horde legionairs. In hun munteenheid was de adelaar die een bliksemschicht vasthield, het insigne op alle munten van het rijk. Hij vormde de drie-eenheid van het Capitool met Juno en Minerva, en de boom die het meest met hem werd geassocieerd was de eik. Photowall brengt niet alleen hulde aan deze Romeinse godheid, maar ook aan de echte planeet die hij vertegenwoordigt in "Ringed Solar System", een van de boeiendste werken in onze lijn van Jupiter canvas prints. Deze afbeelding van de planeten die rond onze zon draaien is misschien wel de perfecte weergave van de omvang en het belang van deze hemellichamen voor ons bestaan in dit universum. Haast u en grijp nu uw eigen collectie in onze Jupiter canvas prints.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's