Aarde

Het is een inherente eigenschap van de mensheid om te vragen naar de reden van ons bestaan. Hoe meer we te weten komen over onze wereld en het uitgestrekte melkwegstelsel waar we deelLees meer van uitmaken, hoe meer we de behoefte voelen om die vraag te beantwoorden. Photowall's selectie van Aarde canvas prints uit de categorie Planeten van het Zonnestelsel kan u echter wat respijt geven. Een van onze canvasafdrukken van de aarde zal een gevoel van rust en grandeur brengen in de kamer waar je hem hangt. Deze foto's en schilderijen bieden je een breed scala aan weergaven, waarbij je je alleen op de planeet zelf kunt richten of ook vergelijkingspunten kunt opnemen, zoals een satelliet in een baan, de maan, de zon of een andere planeet. Afhankelijk van het effect dat u wilt creëren, kunt u kiezen voor een Aarde canvas print met een breed kleurenpalet of een meer gedefinieerde en specifieke afbeelding. U kunt er zeker van zijn dat welke Aarde canvas print u ook kiest, de wisselwerking tussen licht en donker een dramatische achtergrond zal bieden voor uw kamer.

Belangrijke feiten met Aarde canvas afdrukken

Hoewel het algemeen bekend is dat de aarde de derde planeet vanaf de zon is in ons zonnestelsel, weten sommigen misschien niet dat haar naam afkomstig is van de oude Engelse en Germaanse woorden die "de grond" betekenen. Het feit dat onze verbazingwekkende planeet al een hele tijd bestaat, ongeveer 4,5 miljard jaar om precies te zijn, maakt de Aarde op canvas nog belangrijker! Net als alle planeten in ons zonnestelsel draait de aarde rond de zon en doet dat met een behoorlijke snelheid, ongeveer 30 kilometer per seconde. De aarde doet er 365 dagen over om een volledige baan af te leggen, maar je kunt dat proces elke dag van het jaar in je gezichtsveld hebben met canvasprints van de aarde. Verschillende delen van de wereldbol zijn gekanteld naar de zon op verschillende tijdstippen van het jaar, waardoor de verschillende seizoenen ontstaan. Houd hier ook rekening mee bij het kiezen van uw afdrukken op aarde op canvas. "First Hint of Sunrise 2" is een prachtig voorbeeld van een Aarde canvas afdruk die deze beweging laat zien.

Een unieke plaats

De aarde is de enige planeet in het zonnestelsel waarvan bekend is dat er leven op voorkomt, en dat komt omdat de aarde twee zeer belangrijke dingen heeft die levende wezens absoluut nodig hebben om te overleven. Dit zijn zuurstof en water, waar enorme hoeveelheden van beide nodig zijn om het leven in stand te houden. Zoals je kunt zien op de canvasprints van de aarde, betekent de afstand van onze planeet tot de zon dat het er niet te heet en niet te koud is voor wezens om op te leven. Onze atmosfeer is ook enorm belangrijk voor het leven. Deze enorme deken van gassen rond de aarde beschermt onze planeet tegen de sterke zonnestralen en helpt tegelijkertijd de temperatuur aangenaam te houden voor levende wezens. U kunt dit bijvoorbeeld zien op canvasdrukken van de aarde, zoals "Near Space". Voor een meer gedetailleerde en educatieve achtergrond, kies "De Aarde". Deze Aarde canvas print vertelt je alle belangrijke details die je moet weten over de planeet. Zoals nu wel duidelijk is geworden, zijn canvasprints van de aarde niet alleen een lust voor het oog, maar helpen ze ook bij het leerproces, vooral als het om kinderen gaat.

Belang van Aarde canvas afdrukken

Een ander belangrijk onderdeel van het gebruik van deze motieven is het eerder genoemde educatieve aspect. De aarde op canvas kan kinderen iets leren over de planeet, maar wat nog belangrijker is, het kan hen inspireren en opvoeden over het beschermen van ons kostbare thuis. Elk jaar op 22 april vieren meer dan een miljard mensen de Dag van de Aarde om de planeet te beschermen tegen zaken als vervuiling en ontbossing. Door deel te nemen aan activiteiten zoals het opruimen van afval en het planten van bomen, kun je de wereld ook een gelukkigere en gezondere plek maken om te leven. Deze Aarde canvasprints kunnen een mooie herinnering zijn om actief te zijn om de planeet te redden. "Lights on Earth", bijvoorbeeld, kan de kinderen iets bijbrengen dat zo eenvoudig is als het uitschakelen van het licht wanneer dat niet nodig is.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's