Zonnestelsel

Ontsnap aan onze wereld en reis naar de sterren met een afdruk op linnendoek die ons zonnestelsel op zijn mooist vastlegt. Van prachtige schilderijen van de planeten dichtbij en ver wLees meereg, tot adembenemende uitzichten op onze thuiswereld van buiten onze dampkring, onze collectie canvasprints heeft het perfecte schilderij om je slaapkamer of woonkamer te vullen met het wonder van ons zonnestelsel, en de volgende generatie astronauten te inspireren om deze ontzagwekkende delen van het melkwegstelsel met eigen ogen te zien. Een op de ruimte geïnspireerde canvasprint is de perfecte aanwinst voor de muur van elke galactische ontdekkingsreiziger in spe.

'Slip de norse banden van de aarde en reis door het zonnestelsel naar andere werelden en de sterren'

Sinds de eerste mannen en vrouwen naar de sterren keken, is onze hemelse omgeving een bron van verbazing en verwondering geweest. Toen we beter keken, ontdekten we andere werelden, elk buiten ons begrip en ons bereik, die onze zon delen. Degenen die deze werelden ontdekten, noemden hun vondsten naar Griekse en Romeinse goden, en hoewel er veel andere planeten zijn ontdekt, houden onze planetaire buren een speciale plaats in onze verbeelding, omdat wij een reis door het heelal delen met deze werelden als onze meest naaste metgezellen. Hoe meer we te weten komen, hoe meer we ons verbazen. Van onze aardse buren Mars, Venus en Mercurius tot de gasreuzen Jupiter en Saturnus en de ijsreuzen Neptunus en Uranus: elk van deze werelden laat ons de wonderen van het heelal zien en hoe ongelooflijk onze eigen planeet is. Op elk van deze werelden is de omgeving spectaculairder dan we ons ooit kunnen voorstellen, van vulkanen die water spuwen op een bevroren oppervlak, tot de stormachtige regenwolken die gesmolten metaal loslaten op een dorre woestenij, onze planetaire buren klinken alsof ze zo uit een sciencefictionroman zouden moeten komen. In werkelijkheid laten deze planeten ons zien hoe anders onze eigen wereld had kunnen zijn met de geringste verandering of aanpassing. Onze collectie canvasprints legt de unieke wonderen en pracht van elk van deze andere werelden die ons zo vertrouwd zijn, maar zo ongelooflijk, in al hun glorie vast. Dus, of u nu een verbluffende foto van een verre wereld wilt zien, of een artistieke recreatie van een planeet, onze collectie schilderijen zal u zeker tevreden stellen.

'We zijn allemaal gemaakt van sterspul'

Zoals Carl Sagan zei, we zijn allemaal gemaakt van materialen die in sterren zijn gebouwd, hoe verschillend de planeten ook zijn, elk is gemaakt van dezelfde elementen, eonen geleden gevormd. Omarm deze gelijkenis met de verre werelden die ons zonnestelsel bezetten door te kiezen uit honderden verbluffende canvas prints en schilderijen binnen onze 'zonnestelsel' categorie. Als de buitenplaneten niets voor u zijn, waarom blijft u dan niet wat dichter bij huis met een fantastische canvasafdruk van onze kleine blauwe rots, of zijn natuurlijke satellietgenoot, de maan? Onze schilderijen laten je zien hoe ons zonnestelsel er vanaf de aarde uitziet, met een prachtige afbeelding van het beste uitzicht dat onze planeet te bieden heeft, of laten je zien hoe de derde rots vanaf de zon, de planeet die wij thuis noemen, er van bovenaf uitziet. Vier hoe ver de mensheid is gekomen met een afdruk op linnendoek waarop de verwezenlijkingen van de mensheid zijn afgebeeld. Ga mee met een astronaut op een ruimtewandeling of bekijk het MIR-ruimtestation van dichtbij, en dat allemaal zonder het comfort van uw huis te verlaten. Onze collectie verbazingwekkende schilderijen die de schoonheid en het wonder van ons zonnestelsel laten zien, houdt daar niet op. Ons fantastische assortiment omvat prachtige kaarten van het zonnestelsel, levendige illustraties van je sterrenbeeld en abstracte voorstellingen van getalenteerde kunstenaars, die hun verbeelding gebruiken om het zonnestelsel tot leven te brengen. Dit alles zal zeker tot je verbeelding spreken en je innerlijke ontdekkingsreiziger wekken. Of je nu verbaasd bent over de omvang van de ruimte en ontzag hebt voor de ongelooflijke componenten waaruit ons eigen stukje melkweg bestaat, of gewoon een beetje van de buitenwereld - of buitenwerelden - in je huis wilt brengen, je bent voorbestemd om de perfecte canvasprint en het perfecte schilderij voor jou te vinden in onze collectie zonnestelsels. Wees bereid om stoutmoedig te gaan waar niemand u voor is geweest, want met een selectie uit de categorie canvasprints over het zonnestelsel zou uw volgende bestemming wel eens buitenaards kunnen zijn.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's