Sterrenstelsels

De hemelse majesteit van onze afdrukken op linnendoek met als thema sterrenstelsels is iets om je echt over te verbazen. Zelfs als u gevangen zit in een met licht vervuilde stad en noLees meeroit zelf naar de sterren kunt kijken, biedt de aantrekkingskracht van de nachtelijke hemel romantiek en verwondering in gelijke mate. Daarom is het kiezen van een afdruk op canvas van een van onze schilderijen met een galactisch thema de perfecte manier om een gevoel van hemelse verwondering in uw eigen huis te creëren. Eeuwenlang hebben geleerden nagedacht over de majesteit van de nachtelijke hemel, in het bijzonder de sterrenstelsels die veel van de helderste plekken boven de hemel vormen, en nu kunt u hiervan genieten vanuit het comfort en de warmte van uw eigen huis dankzij onze prachtige reeks canvasprints vol sterren. Kijk maar eens naar een aantal van de beschikbare opties en u zult nooit meer de behoefte voelen om laat op te blijven of naar buiten te gaan om te genieten van de pure sensatie van de nachtelijke sterrenhemel.

Waarom een canvasafdruk met Galaxy-thema?

Ingelijst of op rol, klaar om thuis op te hangen, zal een van onze prachtige ruimtevaartafbeeldingen een blikvanger zijn op elke muur waar ze worden opgehangen. Van verre spiraalvormige sterrenstelsels, met al hun prachtige geometrische kracht, tot elliptische sterrenstelsels, die een duidelijk andere wereldsheid bieden, elk schilderij van een groep sterren creëert een echt gevoel van begrip van onze plaats in het universum. De kleurenschema's van deze canvasprints zijn ook zeer gevarieerd, zodat het creëren van een gespreksonderwerp of een afbeelding die een meer reflectieve gemoedstoestand biedt kan worden bereikt zonder ooit afbreuk te doen aan het interieur van uw kamer. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een diepzwarte achtergrond met glinsterend sterrenlicht er doorheen, dat uitstekend zou kunnen werken als achtergrond in een ontvangstruimte, dan zult u een galaxy-schilderij vinden dat bij u past. Evenzo, als u een dieprode kleur wilt voor een meer visceraal effect elders in huis, waarom dan niet kiezen voor een afbeelding van een aantal van de fantastische nevel reflecties die zijn gegenereerd uit de moderne astronomie? Andere soorten, zoals onze Orionnevelprint, hebben een combinatie van robijnrood en doordringend kobaltblauw op een zwarte achtergrond, die de verschillende kleurenschema's in een kamer perfect met elkaar kunnen verbinden. De keuze is aan u in deze fascinerende categorie van afdrukken op doek die zo veel opleveren als ze eenmaal opgehangen zijn.

Afbeeldingen die van verwondering spreken

Veel van de afdrukken die wij aanbieden zijn schilderijen die de allerbeste beelden weergeven die je van de nachtelijke hemel kunt krijgen. Andere zijn gebaseerd op 's werelds beste fotografie, vastgelegd vanaf de aarde of met de Hubble-ruimtetelescoop die in een baan om de aarde draait. Welke soort afbeelding je ook kiest, ze spreken allemaal over het gevoel van verwondering dat we hebben over de natuur en het heelal. Sommige bieden bijvoorbeeld een beeld van de Melkweg zoals je die op een onbewolkte nacht met het blote oog zou kunnen zien. Weer andere bieden een fascinerende blik van dichtbij op verder weg gelegen sterrenstelsels die een gevoel van menselijke verkenning geven - bijna alsof je je hand kunt uitsteken en zelf een van de sterren kunt aanraken. Sommige bieden zelfs afbeeldingen van de aarde zelf, met diepblauwe en groene tinten tegen de achtergrond van een nog diepere ruimte. Er kan ook weinig twijfel over bestaan dat de zonnevlammen en andere activiteiten in de diepe ruimte afgebeeld in sommige van onze prenten een gevoel van verwondering opwekken bij iedereen die ze bekijkt, waardoor ze een ideale keuze zijn voor het versieren van uw huis.

Kinderdecoraties en galactische afbeeldingen

Het kiezen van een schilderij voor een kinderkamer kan lastig zijn, vooral als u al een bepaald kleurenschema heeft. Gelukkig werken veel van onze producten die voor kinderen zijn ontworpen perfect in een aantal kleurenpaletten. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze cartooneske galaxy-prints, die perfect passen in een kinderkamer en op zichzelf al een magisch gevoel van verkenning creëren, vaak vol levendige actie en vliegende sterren die door de lucht vliegen. Met hun fantasierijke ruimteraketten en interstellaire ruimtevaartuigen zijn onze producten net zo geschikt voor fans van sciencefiction als voor de levendige verbeelding van kinderen. Natuurlijk zijn veel van onze galactische canvasafdrukken zeer fantasierijk, maar er zijn ook ruimtevaartafdrukken die sterk op de werkelijkheid zijn gebaseerd, zoals die met maanrovers op het oppervlak van de maan met de lege uitgestrektheid van de ruimte op de achtergrond. Al deze afbeeldingen doen denken aan de hoogtijdagen van de maanverkenning en kunnen de belangstelling van kinderen voor de komende jaren wekken. Liefhebbers van de ruimte en galactische exploratie kunnen zo'n afdruk op linnendoek net zo goed gebruiken in een volwassen omgeving.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's