Duisternis in de Melkweg - Canvas print - Kinderkamer

28

motieven

Sterrenstelsels

Het hemelse uitzicht van onze canvassen met sterrenstelsels is iets om werkelijk van te genieten. Zelfs als je in een vervuilde stad woont en nooit de sterrennacht kunt bekijken, bieLees meerdt de nachtelijke hemel romantiek en elegantie. Daarom kun je het best een canvas kiezen van onze galactische schilderijen met een hemelse verwondering in je eigen huis. Eeuwenlang hebben astronomen naar de nachtelijke hemel getuurd vooral naar de sterrenstelsel die onze hemel bevolken, en nu kun je ze vanuit je luie stoel bewonderen, dankzij het uitgebreide gamma schilderijen en canvassen van Photowall. Neem een kijkje bij de mogelijkheden en je hoeft nooit meer naar buiten om de nachtelijke hemel te bewonderen.

Waarom kiezen voor een canvas met sterrenstelsel?

In een lijst of in een canvasrol klaar om thuis te gebruiken. Deze prachtige ruimteafbeeldingen maken van iedere muur een attractie. Van sterrenstelsels ver weg met wonderbaarlijke geometrische krachten, tot elliptische sterrenstelsel, die een distincte wereldse blik geven, zo leer je onze plaats in het univesrum zeker te waarderen. De kleuresnchema´s van deze canvassen zijn zo gevarieerd, ze zorgen voor een gespreksonderwerp of een reflectie zonder dat je eigenlijke kamerdecor comprommitteerd. Als je een zwarte achtergrond met glinsterende sterren zoekt, allicht voor een ontvangstruimte, dan is een sterrenstelsel perfect voor jou. Of als je een rode tint wilt, waarom zou je dan niet kiezen voor de reflectie van de ruimtenevelen die pas nu ontdekt worden door de moderne astronomie? Andere soorten, zoals de Nevel van Orion, hebben een combinatie van rood en blauw op een zwarte achtergrond, die een kleurenschema in een kamer perfect vervolledigen. De keuze is aan jou in deze fascinerende categorie canvassen, die zoveel meer zijn eens ze in je kamer hangen.

Wonderbaarlijke Afbeeldingen

Veel van de afbeeldingen die we aanbieden, zijn schilderijen die sommige van de beste afbeeldingen weergeven die er van de avondhemel bestaan. Andere zijn gebaseerd op de beste fotografie ter wereld, ofwel vanaf de aarde gemaakt ofwel uit Hubble telescoop die om de aarde draait. Wat je ook kiest, ze tonen allemaal de wonderbaarlijke band met natuur en universum. Sommige tonen bijvoorbeeld de melkweg zoals je hem met het blote oog op een wolkeloze nacht zou zien. Andere tonen een close-up van sterrenstelsels verder weg die menselijke ontdekkingsreizen nodig hebben – alsof je de sterren zelf zou kunnen aanraken. Sommige tonen zelfs afbeeldingen van de Aarde zelf, met blauwe en groene tinten tegen de achtergrond van het heelal. Er bestaat geen twijfel dat de zonnestralen en andere ruimteactiviteiten in sommige afbeelding een gevoel van verwondering teweegbrengen voor degenen die ze bekijken, en zo zijn ze dus een ideale keus voor je huis.

Kinderlijke decoratie en galactische afbeeldingen

Een schilderij kiezen voor een kinderslaapkamer kan lasting zijn, vooral als je al een specifiek kleurenschema hebt. Gelukkig zijn onze producten voor kinderen uitermate geschikt voor veel verschillende tinten en kleuren. Kijk maar eens naar onze sterrenstelcartoons, die perfect in een kinderkamer passen en een magisch gevoel creèren, vaak vervuld van levendige actie en vallende sterren in de nachtelijk hemel. Met tot de verbeelding sprekende ruimteraketten en toestellen zijn onze producten geschikt voor fans van science fiction maar ook om kinderen hun fantasie teweeg te brengen. Natuurlijk spreken onze galactische canvassen allemaal tot de verbeelding, maar er zijn ook ruimtelijke afbeelding die zeker wel gebaseerd zijn op de werkelijkheid. Zoals de maanlanders op de maan met de grote leegte in de achtergrond. Zulke beelden doen denken aan het begin van de maanexploratie en kunnen gedurende Jaren interesse bij uw kinderen opwekken. Inderdaad voor ruimteliefhebbesr is een dergelijke canvas perfect om mee op te groeien,
Productinformatie
  • 1-28 van 28 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.