Ruimtevaartuigen

Een van de modernere uitvindingen van de mens, voortgekomen uit zijn streven om de hemel te veroveren, is het ruimteschip. De wedloop naar de ruimte begon in de late jaren 50 tussen dLees meere Verenigde Staten en de Sovjet-Unie. In die tijd haastten wetenschappers van beide landen zich zo snel als ze konden met opkomende technologieën en nieuwe wetenschappen om als eerste de ruimte in te kunnen. Maar eerst moesten zij de transportmiddelen bouwen die hen daar zouden brengen. Photowall brengt hulde aan dit wonder van moderne techniek met zijn eigen lijn van prints op canvas van ruimteschepen. Deze ruimtevaart canvas prints laten deze geavanceerde voertuigen zien zoals de wereld ze is gaan herkennen. Hang een paar van deze ruimtevaart canvas prints in je woonkamer en voel je alsof je op weg bent naar de sterren. Laat deze ruimtevaart canvasprints deze ruimte doordrenken met een gevoel van vrijheid en avontuur. Uw familie en geliefden zullen u eeuwig dankbaar zijn dat u het lef had om deze ruimtevaart canvasprints op te hangen. Ze zullen steeds meer redenen zoeken om in uw woonkamer te vertoeven met deze ruimtevaart canvasprints om hen heen. Laat deze ruimtevaart canvasprints uw huis opfleuren.

Engineering in ruimteschepen canvas prints

Er gaat een gerucht dat om de ontwikkeling van hun ruimteprogramma te versnellen, de Verenigde Staten de hulp inriepen van gevangen Nazi-wetenschappers voor hun kennis van raketten en ruimtemotoren. Voor hun gevangenneming waren er sterke aanwijzingen dat het Derde Rijk reeds diep in het onderzoek zat en reeds grote vooruitgang had geboekt in hun streven om deze ruimtetransportmiddelen te bouwen. Photowall verklapt u een geheimpje met "Space Shuttle", "Space Adventure", en "Thrust into Space" in zijn opmerkelijke collectie van ruimtevaart canvas prints. Deze voorbeelden van ruimtevaart canvas prints geven dit verbazingwekkende voertuig weer zoals het wordt gezien in de hoofden van de rest van de wereld. Hang een paar van deze ruimtevaart canvas prints in je privé studeerkamer of minibibliotheek, en voel je alsof je een van de pioniers van het ruimtetijdperk bent, de vooruitgang van je onderzoek overziend. U kunt ook een paar van deze afbeeldingen in uw recreatiezalen plaatsen om de ruimte op te vullen met een gevoel van plezier en avontuur. Het spelen van videospelletjes, het bekijken van films en het luisteren naar uw favoriete muziek zal nooit leuker zijn dan met deze canvasprints van ruimteschepen om u heen.

Competitief in ruimteschepen canvas prints

Het was de Russische kosmonaut Yuri Gagarin die voor het eerst door de atmosfeer brak en in een ruimteschip de ruimte in reisde. Zijn schip heette de Spoetnik I. De Verenigde Staten, niet te overtreffen, volgden snel door de eerste astronaut de ruimte in te sturen, niet alleen in een transportmiddel, maar ook om als eerste in de ruimte te lopen. Dit was kapitein John Glenn. Niet lang daarna overtroefden de Verenigde Staten de Russen opnieuw door de eerste man naar de maan te sturen in de persoon van Neil Armstrong en Buzz Aldrin aan boord van de Apollo 11. Herbeleef de opwinding en sensatie van de ruimtewedloop door een paar van deze canvasprints van ruimteschepen in uw loungeruimte op te hangen. Pak een fles frisdrank en ga in uw favoriete ligstoel zitten om de middag in herinnering en verwondering door te brengen met deze ruimtevaart canvas prints om u heen. Alleen al de aanwezigheid van deze ruimtevaart canvas prints kan je vermoeide ziel kalmeren en alle stress en angsten van de dag wegnemen. Laat deze canvasprints van ruimteschepen uw verbeelding naar de hemel vervoeren.

Dapper en onbuigzaam

In 1986 wilde het ruimtevaartprogramma NASA de eerste burger naar de ruimte sturen in een ruimteveer dat als eerste een nieuw soort vloeibare zuurstof als brandstof zou gebruiken. Ze kozen een schooljuf genaamd Christie McAuliffe om hun eerste niet-astronaut in de ruimte te zijn. Hun schip was de Challenger. Maar een paar seconden nadat de Challenger was opgestegen, ging er iets vreselijk mis en het vaartuig ontplofte in de lucht, waarbij alle inzittenden omkwamen. Deze vreselijke tragedie bracht de reële gevaren in de ruimtevaart duidelijk aan het licht. Herdenk al diegenen die gevallen zijn in de achtervolging om de sterren te veroveren met deze verbazingwekkende ruimtevaart canvas prints. Hang een paar van deze ruimtevaart canvas prints boven op je bed, in je slaapvertrek, en voel je alsof je je ogen sluit in de ruimte. Laat je dromen gevuld zijn met beelden van de oneindige kosmos met deze ruimtevaart canvas prints. Je kunt er ook voor kiezen om deze mooie afbeeldingen in je gangen op te hangen, zodat het verplaatsen van de ene kamer naar de andere een ervaring wordt in het verkennen van de ruimte. Laat deze ruimtevaart canvas prints leven en energie in uw huis brengen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's