Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Vintage Bloem Muur - Behang - Woonkamer

139

motieven

Texturen

Het is niet ongebruikelijk om een behang met texturen te gebruiken als het gaat om het decoreren van woon- of commerciële ruimtes. Dit komt voornamelijk door het uiterlijk dat het afgLees meereeft. Ben je geneigd tot dit soort decor, dan heeft Photowall de perfecte motieven voor jou! Ja, er is veel om uit te kiezen en het is niet beperkt tot één enkel type compositie. Je zult zeker het enige of meerdere soorten behang met texturen in deze categorie vinden dat het beste bij jouw esthetiek past zonder gedoe. Kamertransformaties zijn eenvoudig uit te voeren met deze prachtige collectie behang met texturen!

Hypnotiserende designs voor behang met texturen

Verander jouw interieur in een van de beste in jouw buurt met dit hypnotiserende behang-assortiment met texturen. Je hoeft zelfs geen rekening te houden met materialen zoals cement, kiezel en andere bouwmaterialen. Deze specifieke reeks behang met texturen doet precies hetzelfde en het is net zo gemakkelijk als tot drie tellen. Breng je decoratie naar een hoger niveau door een van deze unieke en hoogwaardige ontwerpen te kiezen. Je kunt Flora Hysterica 4 bijvoorbeeld proberen op de muren van je woonkamer voor een donkerder, intrigerend en mysterieus motief. Transformeer je stedelijke omgeving in een raadselachtige scène uit een droom of fantasie en zie hoe mensen positief reageren en je een goed compliment geven. Deze kan ook gebruikt worden in je studieruimte of kantoorruimtes. De eenvoudige maar verfijnde lay-outs in texturenbehang helpen je om tegelijkertijd op het artwork te focussen en het te waarderen.

Profiteer van behang met texturen

Unearth - Onyx is een geweldig voorbeeld van wat een uitstekend behang met texturen kan bijdragen. De magische kleuren en tinten doen het zware werk door een stijlvol effect in de kamer te creëren, een uitzonderlijke match voor elke kamer in jouw huis of kantoor. De diepe obsidiaan kleur is in het oog springend maar niet storend, perfect voor een professionele omgeving, maar kan ook prachtig staan in de slaapkamers omdat het je een ontspannende en kalmerende sfeer zal geven. De opstelling kan ook een geweldige aanvulling zijn op je badkamerwanden. Voel je je soms te lui om een bad te nemen? Deze selectie behang met texturen is misschien het antwoord! Ze zullen je zeker laten genieten van het nemen van een bad met hun betoverende en boeiende ontwerpen. Iedereen zal deze behangmotieven met texturen zeker waarderen.

Categorieën van behang met texturen

Photowall heeft deze stukken handig gesorteerd in twee praktische subcategorieën. Wij beiden natuurlijke texturen en gladde texturen. Natuurlijke texturen richt zich meer op dingen en exterieur gerelateerd aan bakstenen, gras, stenen, rotsen en kiezels. Behang met glade texturen voelt stakker aan, met items in de trant van Marble Bianco Goia, een prachtig item dat verfijning, elegantie en klasse uitstraalt. De eenvoudige maar verfijnde illustratie zal elke woon- of commerciële kamer tot het gesprek van de dag maken. Of wat dacht je van Brume - Cobolt? Een prachtig kunstwerk, met azuurblauwe tinten, tinten en melanges, wat zeker gespreksstof kan opleveren als het gaat om jouw interieurdesign. Al deze motieven kunnen, zoals gewoonlijk, worden gewijzigd of aangepast in overeenstemming met jouw vernieuwingsplannen, eigen smaak en decoratieschema.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.