Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Oppervlakken

65

motieven

Oppervlakken

Oppervlakkenbehang biedt een aantal opties voor muren en interieurbekleding, van hoge kwaliteit, rijk aan detail en zeer kleurrijk. Deze motieven in behang geven een nieuwe dimensie aLees meeran jouw residentiële, commerciële of zelfs recreatieve ruimtes. Voel je een geweldige interieurdesigner door te experimenteren met nieuwe oppervlakkenbehang in verschillende ontwerpen, stijlen, kleuren en tinten. Photowall maakt het zoveel gemakkelijker door je de mogelijkheid te geven om dit oppervlakkenbehang aan te passen aan de esthetische en algehele lay-out van jouw ontwerpproject. Je kunt het oppervlakkenbehang aanpassen aan jouw kleurenschema's en andere decoratieve elementen.

Natuurlijke en door de mens gemaakte materialen in oppervlakkenbehang

Er is geen voorkeur voor afbeeldingen van natuurlijke materialen of door de mens gemaakte materialen die in behangpapier voorkomen, want beide zijn even populair, net als in het echt. Het hangt allemaal af van de andere componenten die aanwezig zijn in het interieurdesign, wat opnieuw belangrijk is omdat je een ideale balans moet vinden bij het gebruik van een oppervlakkenbehang, om te matchen, mixen of contrasteren met de andere elementen. Een andere optie is natuurlijk een combinatie van een oppervlakkenbehang met natuurlijk materiaal en een oppervlakkenbehang dat door de mens gemaakte materialen benadrukt, wat een behoorlijk interessant interieur creëert. De mix van door de mens gemaakte en natuurlijke accenten kan een ander esthetisch karakter bereiken dat ergens tussen het traditionele en moderne in ligt, tussen speels en verfijnd, zogezegd.

Waar plaats je oppervlakkenbehang?

Logischerwijs is de eerste vraag na het selecteren van een eersteklas oppervlakkenbehang waar het moet worden geplaatst, als dat nog niet is besloten. Hoewel oppervlakkenbehang met natuurlijk materiaal geschikter is voor een woonruimte, kunnen commerciële ruimtes profiteren van een materiaal dat door de mens is gemaakt in het oppervlakkenbehang. Marmer 2.0 Apricot heeft bijvoorbeeld de laatstegenoemde, dat echter ook geweldig zou staan in een huis vanwege de mooie pastelkleuren en het bijna ijsachtige ontwerp. Aan de andere kant werkt zoiets robuusts als Rustic Joined Wood beter in een huiselijke omgeving, omdat hout in behangpapier echt een gevoel van gezelligheid, comfort en warmte geeft. Gelukkig heb je met de gevarieerde Photowall-selectie van oppervlakkenbehang tal van opties bij het kiezen van de decoratie die je wilt in je huis, kantoor of elke andere ruimte die je hebt gekozen om te revitaliseren of opnieuw in te richten met iets verfrissends.

Eigenschappen in oppervlakkenbehang

De selectie en het achtereenvolgens plaatsen van jouw oppervlakkenbehang hangt ook af van de reactie of emotie die je probeert op te roepen bij jezelf, je familie, je vrienden, je collega's, enzovoort. Zo kan bijvoorbeeld een stuk als Reunited Blue uit het assortiment oppervlakkenbehang een zekere rust en vrede oproepen. Dit komt door de prachtige kleur en tint blauw van het motief, die je onmiddellijk naar de oceaan, een rustig meer of een koele rivier brengt. Dan is er het behang met de titel Gray Rustic Wood, dat gezien de naam ideaal zou zijn voor een huis, maar het krachtige grijs zou ook werken in een kantoor of een andere commerciële locatie. Dit motief straalt klasse en verfijning uit, met een eenvoudige maar indrukwekkende aanwezigheid die zeker de aandacht zal trekken van iedereen die er naar kijkt.
Productinformatie
  • 1-65 van 65 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.