Oppervlakken

Surfaces behang presenteren een hoge kwaliteit, rijk aan detail en weelderig met kleuren aantal opties voor muren en interieurbekledingen. Deze motieven in oppervlakken behang geven eLees meeren nieuwe dimensie aan uw residentiële, commerciële of zelfs recreatieve ruimtes. Breng uw interieur ontwerper door te experimenteren met nieuwe oppervlakken behang dat wordt geleverd in verschillende ontwerpen, stijlen, kleuren, schakeringen, tinten en tonen. Photowall maakt het zo veel gemakkelijker door het geven van u de mogelijkheid om deze oppervlakken behang op maat van uw ontwerp project esthetische en algemene lay-out aan te passen. U kunt de oppervlakken behang in overeenstemming met uw kleurenschema's en andere decoratieve elementen.

Natuurlijke en kunstmatige materialen in oppervlakken behang

Er is geen uitgesproken voorkeur voor natuurlijke materialen boven kunstmatige materialen die in oppervlakken behang, want beide zijn even populair, net als in het echte leven. Het hangt allemaal af van de andere componenten aanwezig in het interieurontwerp, wat weer belangrijk is omdat je een ideale balans moet vinden bij het gebruik van een behang, om te matchen, mixen of contrasteren met de andere elementen. Een andere optie is natuurlijk een combinatie van een behang dat natuurlijke materialen laat zien en een behang dat door de mens gemaakte materialen laat zien, wat echt nogal interessante interieurs creëert. De mix van kunstmatige en natuurlijke accenten kan een ander karakter van esthetiek die ergens ligt tussen de traditionele en moderne, tussen grillig en verfijnd, als je wilt.

Waar te plaatsen oppervlakken behang

Logischerwijs is de eerste vraag na het kiezen van een top-notch oppervlakken behang is waar het op te zetten, als dat nog niet al besloten is. Oppervlakken behang met natuurlijke materialen past misschien beter in een woon ruimte, kunnen commerciële ruimtes baat hebben bij een materiaal dat door de mens is gemaakt in het behangpapier. Marble 2.0 Apricot heeft bijvoorbeeld dit laatste, dat echter ook geweldig zou staan in een huis vanwege de mooie pastelkleuren en het bijna op ijs lijkende ontwerp. Aan de andere kant werkt zoiets ruigs als Rustic Joined Wood beter in een huiselijke omgeving, omdat hout in behangoppervlakken echt een gevoel van knusheid, comfort en warmte. Gelukkig, met Photowall's gevarieerde selectie van oppervlakken behang, heb je tal van opties bij het kiezen van de verfraaiing die u wilt in uw huis, kantoor of elke andere ruimte die u hebt gekozen om te revitaliseren of te vernieuwen met iets verfrissends.

Traits in oppervlakken behang

De selectie en sub sequentiële plaatsing van uw oppervlakken behang hangt ook af van de reactie of emotie die u probeert op te roepen bij jezelf, je familie, je vrienden, je collega's en ga zo maar door. Een stuk als Reunited Blue uit het assortiment oppervlakken behang bijvoorbeeld, kan een zekere rust en vrede teweegbrengen. Dit is te danken aan het motief prachtige toon, tint en zweem van blauw, die je onmiddellijk meevoeren naar de oceaan, een sereen meer of een koele rivier. Dan is er het oppervlaktes behang met de titel Gray Rustic Wood, waarvan je gezien de naam zou denken dat het ideaal zou zijn voor een woning, maar het krachtige grijs zou ook goed werken in een kantoor of een andere commerciële omgeving. Dit motief schreeuwt klasse en raffinement, met een eenvoudige maar dwingende aanwezigheid die zeker het oog en de aandacht zal trekken van iedereen die er een blik op werpt.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's