Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Achtergronden

141

motieven

Achtergronden

In de kunst is een achtergrond in wezen iets dat zorgt dat onze aandacht wordt gericht op de voorgrond of het hoofdonderwerp. Het is geen solide object of kleurvlak, maar eerder de ruLees meerimte die je centrale thema omgeeft. Dit betekent echter niet dat een achtergrondbehang geen eigen karakter kan hebben. De beste optie is het combineren van een prachtig achtergrondbehang met andere decoratieve elementen om visuele harmonie, balans en karakter te creëren. Onze eersteklas selectie achtergrondenbehang is beschikbaar in verschillende vormen en tinten, maar toch zijn ze uniek in design en kunnen ze ook worden aangepast in overeenstemming met je smaak en interieurdesign.

Omgaan met ruimte in achtergrondbehang

Bij het bespreken en selecteren van een geweldig achtergrondbehang, moeten we ook altijd rekening houden met positieve en negatieve ruimtes. Positieve ruimte is gewoon wat je schildert, terwijl negatieve ruimte de ruimte is tussen het object en de rest van de omgeving. Dit betekent echter niet dat achtergrond altijd negatieve ruimte is en vice versa. Het gebruik van een achtergrondbehang kan ook het proces van positieve en negatieve ruimte op zijn kop zetten, aangezien de prachtige design in ons assortiment de achtergrond zelf sterk benadrukken, waardoor het opzettelijk of onopzettelijk de aandacht trekt, afhankelijk van je algehele design of of de manier waarop je alles opnieuw inricht.

Het belang van achtergrondenbehang

Met moderne technologie hebben we veel visuele trucjes om diepte te imiteren, een mogelijke verzameling van veel objecten en talloze kleuren om onszelf te amuseren. Terwijl in andere gevallen de voorgrond prioriteit heeft, hoeven we met onze verzameling hoogwaardige achtergrondbehang niet de aandacht op de voorgrond te vestigen, we kunnen deze eenvoudig matchen, mixen en contrasteren met andere visuele elementen in de kamer van je keuze. Er is zo'n grote variëteit dat het bijna onmogelijk is niet om het ideale achtergrondbehang voor je huis, kantoor of recreatieruimte te vinden. Om je een concreet voorbeeld te geven, laten we eens kijken naar het item genaamd Reunited Blue. Op het eerste gezicht ziet het er eenvoudig en ongekunsteld uit, maar hoe meer je naar dit achtergrondbehang kijkt, hoe meer je erin opgaat. Het trekt de aandacht met zijn weelderige tinten en algemeen kleurenschema, waardoor je het gevoel krijgt alsof je in de oceaan zelf bent.

Dingen om te overwegen bij het kiezen van je achtergrondbehang

Om een goed geplaatst en opvallend achtergrondbehang te gebruiken, moet je voornamelijk de volgende elementen overwegen. Ten eerste, perspectief. Dit is de kunsttechniek voor het creëren van een illusie van driedimensionale dimensies, namelijk diepte en ruimte op een tweedimensionaal of plat oppervlak. Perspectief geeft een achtergrondbehang vorm, afstand en een realistisch uiterlijk. Neem bijvoorbeeld het motief Light Brown Brick Wall. Hier kun je bakstenen zien die zo levensecht zijn dat je bijna het gevoel hebt dat je er tegenaan loopt.

Intensiteit in achtergrondbehang

Intensiteit heeft betrekking op het al dan niet combineren van sterke kleuren. Omdat in schilderijen het dichtstbijzijnde object donkerder van toon en meer verzadigd in tint zal zijn, zijn de kleuren van achtergrondbehang erg belangrijk bij het kiezen ervan wat betreft de esthetiek. Naarmate de afstand groter wordt, vervagen deze kleuren echter en neemt de kleurintensiteit af. Dit maakt de energie van een zorgvuldig gekozen achtergrondbehang zeer cruciaal. Bekijk het prachtige Marble Dreams, waar talrijke en zeer botsende kleuren worden gecombineerd in een schitterend achtergrondbehang, dat er goed uit kan zien in elke ruimte die je ermee op wilt fleuren.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.