Achtergronden

In termen van kunst is een achtergrond in wezen iets dat de voorgrond of het hoofdonderwerp in onze aandacht houdt. Het is geen massief object of lapje kleur, maar eerder de ruimte diLees meere uw centrale thema omringt. Toch betekent dit niet dat een achtergrondbehang geen duidelijk eigen karakter kan hebben. De winnende strategie is het combineren van een prachtig achtergrondbehang met andere decoratieve elementen om visuele harmonie, evenwicht en karakter te creëren. Onze hoogwaardige reeks achtergronden is er in verschillende vormen, tinten en schakeringen, maar toch zijn ze uniek in ontwerp en kunnen ze ook worden aangepast aan uw smaak en interieurontwerp.

Omgaan met ruimte in achtergronden behang

Bij het bespreken en kiezen van een goed achtergrondbehang moeten we ook altijd rekening houden met positieve en negatieve ruimten. Positieve ruimte is heel eenvoudig het ding dat je schildert, terwijl negatieve ruimte de ruimte is tussen het object en de rest van de scène. Dit betekent echter niet dat achtergrond altijd negatieve ruimte is en vice versa. Het gebruik van een achtergrondbehang kan ook het proces van positieve en negatieve ruimte op zijn kop zetten, zoals de prachtige ontwerpen in ons assortiment, waarbij de achtergrond zelf sterk op de voorgrond treedt, waardoor deze reclamevrij of onbedoeld het onderwerp wordt, afhankelijk van uw algehele ontwerp of herinrichtingsschema.

Het belang van achtergronden behang

Met de moderne technologie hebben we veel visuele trucs om diepte te imiteren, een mogelijke verzameling van vele objecten, en talrijke kleuren om onszelf te vermaken. Terwijl in andere gevallen de voorgrond prioriteit heeft, hoeven we met onze verzameling van top-kwaliteit achtergronden behang, de aandacht niet op de voorgrond te vestigen, we kunnen het eenvoudig matchen, mixen en contrasteren met andere visuele elementen in de kamer van uw keuze. Er is zo'n grote variëteit dat het erg moeilijk is om niet het ideale achtergrondenbehang te vinden voor uw huis, kantoor of ontspanningsruimte. Om u een concreet voorbeeld te geven, laten we eens kijken naar het item genaamd Reunited Blue. Op het eerste gezicht ziet het er eenvoudig en onbedorven uit, maar hoe meer je naar dit achtergrondbehang kijkt, hoe meer je erin opgaat. Het trekt je naar binnen met zijn weelderige kleuren, tinten en algemene kleurenschema, waardoor je het gevoel krijgt dat je in de oceaan zelf bent.

Dingen om te overwegen bij het kiezen van uw achtergrondbehang

Om een goed geplaatst en in het oog springend achtergrondbehang te creëren, moet u vooral de volgende elementen in overweging nemen. Allereerst is er het perspectief, de kunsttechniek om op een tweedimensionaal, of plat, oppervlak een illusie van driedimensionaliteit te creëren, namelijk diepte en ruimte. Perspectief zorgt ervoor dat een achtergrondbehang vorm en afstand heeft en er realistisch uitziet. Neem bijvoorbeeld het motief Lichtbruine bakstenen muur. Hier zie je bakstenen zo levensecht dat je bijna het gevoel krijgt dat je er tegenaan stoot.

Intensiteit in achtergronden

Intensiteit heeft betrekking op de combinatie of het ontbreken daarvan van sterke kleuren. Aangezien in schilderijen het dichtstbijzijnde object donkerder van toon en meer verzadigd van tint zal zijn, zijn de kleuren van achtergronden behang erg belangrijk bij de keuze ervan op grond van de esthetiek. Naarmate de afstand toeneemt, hebben deze kleuren echter de neiging te vervagen en neemt dus de kleurintensiteit af. Dit maakt de energie van een zorgvuldig gekozen achtergrondbehang zeer cruciaal. Kijk eens naar het prachtige Marble Dreams, waar talrijke en zeer botsende kleuren zijn gecombineerd in één briljant achtergrondbehang, dat er goed uitziet in elke ruimte waarvoor het is uitgekozen om die op te fleuren.
Productinformatie