Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

  Nieuwe motieven van Nadja Wedin bij Photowall

  Bij Photowall gaan we in de zomer van 2017 ons behangassortiment met drie nieuwe motieven uitbreiden: Lovebirds, Blues en Purple Vein, alle drie van de hand van kunstenares, illustratrice en ontwerpster Nadja Wedin.
  Lovebirds White - Small

  Nadja Wedin staat wereldwijd bekend om haar bonte textiel, kussens en dienbladen. In januari 2014 is Photowall een samenwerking met Wedin aangegaan.

  “Het leukste aan de samenwerking met Photowall vind ik dat mijn motieven op een muur heel anders overkomen dan op een kussen of dienblad”, vertelt Nadja.

  Haar smaakvolle, bonte behangmotieven voor dit seizoen mogen met recht kleine kunstwerkjes heten. Nadja werkt met potlood en kwast. Haar motieven bevatten allerlei grappige details, zoals bontgekleurde parkietjes, fraaie vlinders en prachtige patronen uit de natuur.

  “Het motief Purple Vein begon als een eenvoudige schets. Ik vond die schets zo mooi dat ik hem heb ingescand, zodat ik er verder mee aan de slag kon. Al snel werd duidelijk dat dit motief zeker niet in de nieuwe collectie mocht ontbreken”, legt Nadja uit.

  Met Lovebirds wilde ze een motief maken met een redelijk eenduidig kleurenpalet, zonder dat het motief saai werd.

  “De grasparkieten in mijn motief Lovebirds vormen samen een hartje. Dat was mij niet eens opgevallen toen ik het ontwierp. Mijn dochter was de eerste die het zag. Ik ben dol op parkietjes – geen wonder dat ze ook in dit motief weer ten tonele verschijnen.”

  Het derde motief, Blues, is ontstaan uit een creativiteitscrisis. Nadja heeft voor dit ontwerp haar schetspotlood links laten liggen en juist met aquarel geëxperimenteerd.

  "Dat was echt een pittige uitdaging, omdat aquarel veel grilliger en onvoorspelbaar is dan potlood. Je moet voor een mooi resultaat gewoon het geluk aan je zijde hebben – althans, dat geldt voor mij. Ik ben namelijk handiger met een potlood dan met verf. Maar goed: je ziet wel dat zo’n creativiteitscrisis juist ook wel weer tot iets heel moois kan leiden”, sluit Nadja af.

  Blues

  De genoemde motieven zijn in twee kleurvarianten verkrijgbaar. Je kunt ze voor € 39 per vierkante meter als behang op maat bestellen.

  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:

  Natuurlijke vormen zijn de patronen voor Lotta's bomen

  by Photowall NL

  Elegante bomen met takken en bladeren van sierlijke grasklokjes, dikke appels en frêle vrouwenmantels. De unieke designsamenwerking van Photowall met Lotta Olsson heeft geleid tot de collectie Blossom trees. Motieven in smaakvolle Scandinavische stijl boordevol fraaie details.

  Sprookjesachtig behang voor in de kinderkamer

  by Photowall NL

  Photowall lanceert een speciale behangcollectie voor de kinderkamer, van de hand van de Duitse illustrator Rina Donnersmarck. Je ziet in de collectie onder andere fruitige motieven en sprookjesachtige bossen.

  Handgeschilderd en digitaal komen samen in een unieke behangcollectie

  by Photowall NL

  Het Zweedse designmerk Photowall lanceert dit jaar een nieuwe collectie, Manuscript. Een unieke behangcollectie van de hand van de Noorse vormgever Andreas Engesvik. Andreas liet zich inspireren door oude technieken en heeft drie handgeschilderde motieven gecreëerd met elk een eigen kleurstelling.

  Sprookjesachtig behang voor de kinderkamer

  by Photowall NL

  Photowall komt met een kindercollectie ontworpen door de Duitse illustratrice Rina Donnersmarck. De motieven voor de collectie zijn onder andere fruit en dromerige bossen.

  Bonte behangcollectie: Less Is A Bore

  by Photowall NL

  We werken sinds kort samen met het ontwerpersduo Nothing Can Go Wrng. Het resultaat daarvan is de bonte collectie Less Is A Bore. De collectie omvat zes motieven en is geïnspireerd door klassieke patronen en actuele trends.

  Photowall praat met Jonna Jinton

  by Photowall NL

  Ze beschrijft zichzelf als een einzelgänger, maar met haar hartverwarmende lach en charme doet ze de laatste sneeuwresten in het hoge noorden smelten. We hebben een hele keur aan vragen voor haar klaarstaan. Waarom koos ze ervoor om op 21-jarige leeftijd moederziel alleen in een gemeenschap van maar 10 mensen te gaan wonen, helemaal in Noord-Zweden? Mist ze de grote stad niet? En waar heeft ze geleerd zulke betoverende natuurfoto's te maken? Photowall gaat in gesprek met Jonna Jinton, die net haar eerste ​behang​collectie heeft gemaakt.

  De magische natuur van Jonna Jinton

  by Photowall NL

  Dansende mistflarden boven beekjes, ijsblauwe bomen in de avondschemering en magische bossen in alle vormen en maten. De exclusieve samenwerking tussen Photowall en Jonna Jinton heeft geresulteerd in de fotobehangcollectie The Soul of Nature. Prachtige motieven waarin de dromerige natuur in de Zweedse regio Västernorrland wordt verbeeld.

  Stina Wirséns modetekeningen nu op behang bij Photowall

  by Photowall NL

  Minimalistisch, elegant en expressief - Stina Wirséns krachtige lijntekeningen worden nu uitgebracht op behang bij Photowall. TRAVEL THE WORLD bestaat uit acht zorgvuldig geselecteerde mode-illustraties die samen een unieke, artistieke en spannende behangcollectie vormen.

  Nieuwe behangcollectie van By May

  by Photowall NL

  We presenteren met grote trots onze nieuwste designsamenwerking: de behangcollectie Fragments van het Zweedse ontwerpersduo By May. Die bestaat uit vijf motieven met eenvoudige grafische patronen en pastelkleuren. Het duo vond zijn inspiratie voor deze behangcollectie bij ontwerpprincipes uit de recycling.


  Snelle bezorging

  Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden.

  100% tevredenheidsgarantie

  We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.