Bomen

Bomen zijn waarschijnlijk het meest expliciete symbool van groei, seizoensgebonden dood en heropleving in kunstwerken. Sinds de oudheid maken zij deel uit van de folklore en tegenwoorLees meerdig is een boom voor sommige inheemse stammen een totem. Het is ook vermeldenswaard dat heilige bomen een magische kracht in zich dragen, zelfs als ze alleen in een kunstwerk te zien zijn. Maak uw keuze uit onze top-selectie van prachtige bomen behang om dit vooropgezette idee te eren, maar ook om stijl en visueel gewicht toe te voegen aan de kamer of ruimte die u aan het herinrichten of bouwen bent.

Boom is de realiteit

Bomen leveren niet alleen hout voor de bouw en pulp voor het maken van papier, ze bieden ook habitats of woningen voor allerlei soorten insecten, vogels en vele andere dieren. Bovendien zijn veel soorten fruit en noten afkomstig van bomen en zelfs het sap van bomen is nuttig als voedsel voor insecten en voor het maken van dingen zoals ahornsiroop. Dit is waarom een prachtig bomen behang een gevoel van leven kan brengen en de groei van een positieve stemming in uw huis, kantoor of elke andere ruimte die u wilt opfrissen.

Bomen behang als adempauze

Aangezien deze verbazingwekkende dingen, die technisch gezien langwerpige planten zijn, ook helpen om onze lucht schoon en onze ecosystemen gezond te houden, is het zinvol om er een in uw huis te plaatsen. Niet iedereen heeft echter genoeg ruimte om een boom in zijn huis te planten, maar geen nood, want ons uitstekende assortiment bomen behang geeft je de mogelijkheid om toch dat verkwikkende gevoel te hebben, zij het in een andere vorm. Het zal je helpen ademen en je een hernieuwde waardering geven voor de natuur, het leven en de directe omgeving, misschien zelfs je gevoel voor avontuur aanwakkeren en de wildernis in trekken.

De kunst van bomen

Wij mensen houden niet alleen van bomen vanwege hun praktische nut en onze functionele redenen. Bomen kunnen ook heel mooi zijn, hoog genoeg alsof ze de hemel lijken aan te raken en zo groot dat je ze niet eens kunt omhelzen. Een litanie van kunstenaars, zowel professionele als amateur, hebben schilderijen van bomen gemaakt en duizenden gedichten, liederen en verhalen zijn aan hen gewijd. Een prachtig bomen behang kan datzelfde effect hebben dat bijna iedereen van ons wel eens heeft gevoeld, namelijk gewoon stoppen om van de schoonheid van een boom te genieten.

Groenblijvende en bladverliezende bomen behang

Er zijn eigenlijk twee hoofdtypen bomen, loofbomen en groenblijvende bomen. Loofbomen verliezen een deel van het jaar al hun bladeren, zoals in koude klimaten, dit gebeurt in de herfst, zodat de bomen de hele winter kaal zijn. In warmere en drogere klimaten verliezen loofbomen gewoonlijk hun bladeren tijdens het droge seizoen. Groenblijvende bomen verliezen niet al hun bladeren op hetzelfde moment, ze hebben altijd nog wat gebladerte. Ze verliezen hun bladeren een beetje per keer en er groeien nieuwe aan om de oude te vervangen, maar een gezonde groenblijvende boom is nooit helemaal zonder bladeren. Beide soorten komen veel voor in de sectie behangpapier van bomen, waar u een van beide of beide kunt kiezen, afhankelijk van de esthetiek waar u voor gaat en de mate van verfraaiing die u wilt bereiken in de specifieke kamer of ruimte.

Enkele voorbeelden van bomen behang

Verdeeld in vier subcategorieën, zal het bomen behang u met overvloed van keuzen laten wanneer het over het verfraaien van uw huis, bureau of recreatieve ruimte komt. Deze specifieke tiers zijn Jungle, Bladeren, Tropische Bomen en Takken & Takken. Elk met zijn selectieve line-up, deze bomen behang in artistieke vertolkingen zien er modieus, dynamisch en gedenkwaardig uit.
Productinformatie