Paardenbloemen

Wanneer u uw interieur inricht, kan het erg voordelig zijn om iets bekends en troostends als centraal element te hebben. Een van de bekendste en mooiste bloemen is de paardenbloem, enLees meer daarom heeft Photowall een uitstekende line-up samengesteld van motieven in de categorie bloemen met de naam Paardebloemen behang. Voor velen brengen deze bloesems een gevoel van nostalgie met zich mee en doen ze denken aan een eenvoudiger leven. Je hebt misschien herinneringen aan het plukken van de bloemblaadjes, het wegblazen van de zaden en het wrijven van het geel tegen je huid voor de lol. Dit alles en nog veel meer zal worden opgeroepen bij het zien van een mooie Dandelions behang. In deze collectie bevat het paardebloem behang enkele van de 250 soorten paardebloemen in een scala van verschillende kunstwerken. Zoals gebruikelijk kunt u de geselecteerde items aanpassen aan uw bestaande interieurontwerp, kleurenschema's en andere decoratieve elementen.

De hoofdact

Het woord paardenbloem is afgeleid van de Franse uitdrukking "Dent de Lion", wat in wezen leeuwentand betekent. Dit komt door het uiterlijk van de bladeren, die je in veel paardenbloembehang kunt zien. Wat de meeste mensen niet weten is dat elk deel van deze bloem nuttig is, van de wortel tot de bladeren en zelfs de bloem. De bladeren zijn eetbaar en bevatten vitaminen en mineralen, waaronder vitamine A, C, K en kalium, ijzer en mangaan. Van paardenbloembladeren en -wortels wordt gezegd dat ze goed zijn voor een aantal aandoeningen, waaronder ontgifting, ontsteking en spijsvertering. Zoals u ziet, heeft u met paardebloemen behang niet alleen een stijlvolle wanddecoratie, maar ook iets dat educatief kan zijn. De vele kleuren in Dandelions behang zoals groen, paars, oranje, rood, en vele anderen kunnen uw interieur echt opfleuren. De abstracte kunstwerken, velden van paardenbloemen in meerdere kleuren, en nog veel meer kunnen passen bij elk huis of kantoor decor. Een enkel schilderij kan een verhaal vertellen of een favoriete soort laten zien, afhankelijk van uw voorkeur voor uw paardebloemen behang.

Handelsbloemen behang en zijn geschiedenis

Paardenbloemen komen voor in mythen en folklore die eeuwen teruggaan, in vrijwel alle uithoeken van de wereld. Ze overspannen vele culturen en hebben veel betekenissen en toepassingen, afhankelijk van waar je woont. Paardenbloemen worden gebruikt voor thee, wijn, geneeskrachtige kruiden, salades en zelfs als schilderspigment. Sommigen geloven dat als ze bijvoorbeeld in je bruidsboeket worden geweven, dit geluk brengt voor pasgetrouwde stellen! Dit maakt paardenbloemenbehang ook zeer geschikt voor intieme ruimtes zoals de slaapkamer. Het wegblazen van de zaadjes van een paardenbloem kan je liefdevolle gedachten sturen naar iemand om wie je geeft of helpen om een wens in vervulling te laten gaan, zoals sommigen werd verteld toen ze nog kinderen waren. Een set paardebloemenbehang kan zelfs op de allerkleinsten indruk maken en plezier doen. De vele vriendelijke en kindvriendelijke motieven, warme en zachte kleuren, zijn perfect voor elke kinderkamer, speelruimte of studeerruimte. Stel u voor dat iets als Dandelion World - Bright de achtergrond van uw kinderkamer wordt en u zult zien hoe het de kamer in iets prachtigs verandert.

Meer voorbeelden

Een van de aantrekkelijkste dingen aan paardenbloemen is dat ze gewoon leuk zijn. Deze bloem lijkt wel voorbestemd voor kinderen, want in park of tuin is het de enige bloem die een kind kan plukken zonder in de problemen te komen! Paardebloem en vlinder of Enchants zijn andere concrete voorbeelden van paardebloemenbehang dat elk interieur kan opfleuren, vooral dat voor kinderen. Voor een meer volwassen vibe is Waiting misschien het paardenbloem behang voor jou. Dit prachtige motief zou ook niet misstaan in een kantoor. Er is veel te kiezen op het gebied van paardenbloemen behang.
Productinformatie
  • 1-30 van 30 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.