Reflecties

Bij het herinrichten van interieurs wordt vaak gezocht naar een decoratie met een diepere betekenis. Het maakt niet uit of het een woning, een kantoor of een louter recreatieve ruimteLees meer is. Photowall heeft een collectie reflectiebehang dat dat meer betekenisvolle decor kan zijn waarnaar u op zoek was. Zoals de titel al doet vermoeden, zullen de motieven in dit rijkelijk gedetailleerde reflectiebehang van hoge kwaliteit u doen nadenken over alle goede dingen in het leven. De schoonheid van onze collectie draait om het thema van spiegels die voorkomen in de natuurlijke wereld. Reflections wallpaper kan je meenemen op een reis rond de wereld, waar je de natuur perfect kunt zien weerspiegeld in kalme zeeën of adembenemende bossen weerspiegeld in stille meren. Bovendien stelt reflecties behang u ook in staat om naar binnen te gaan en deze achtergronden te hebben als een overblijfsel van een kalme en serene omgeving waar u uw gedachten en gevoelens kunt verzamelen.

De kleuren in reflecties behang

Wat uw kleur en decoratie schema ook is, deze reflecties wallpapers zullen zeker iets voor u hebben. Van de majestueuze duisternis van een middernachtelijk meer tot de tropische kleuren van de jungle, Photowall heeft het allemaal. We weten allemaal dat kleuren ons op verschillende manieren beïnvloeden. Ze kunnen niet alleen aangeven in welke stemming je bent, maar ze kunnen ook de stemming zelf oproepen door er gewoon te verschijnen. Verschillende tinten en schakeringen in reflectiebehang kunnen hetzelfde voor u doen. Als je het graag koel en introspectief houdt, kun je misschien iets gebruiken als Watercolor Landscape I - Navy Blue. Dit reflecties behang kan er geweldig uitzien in elke gemeenschappelijke ruimte, zoals de woonkamer thuis of zelfs de pauzeruimte op kantoor. Het straalt een gevoel van rust en vrede uit, iets dat vaak wordt geassocieerd met de kleur blauw. Dit reflectiebehang heeft precies de juiste hoeveelheid van dat, gekoppeld aan een eenvoudig maar impactvol ontwerp.

Op reis

Zoals gezegd, kan reflecties behang je meenemen op een wereldreis. U kunt zelfs uw decoratieplannen aanpassen aan dit soort toon. U kunt een schilderij dat de Tower Bridge in de Theems nabootst in uw privékamer hangen voor een maximale visuele impact, terwijl u een ander reflectiebehang dat een ijsberg in het noordpoolgebied weergeeft voor de foyer of de keuken kunt gebruiken. City on the River is een prachtig en stijlvol behang dat u en iedereen die het ziet, zal betoveren. De kleuren zijn levendig en het ontwerp van dit reflectiebehang ademt karakter uit. Het kan een geweldige weerspiegeling zijn van wie u bent als persoon, een persoonlijkheidstrekje dat toevallig gevangen zit in een prachtig kunstwerk. Hetzelfde geldt voor Dreamland, een reflectiebehang dat ook gemakkelijk kan worden gebruikt in een kinderkamer of studeerruimte.

Reflecties behang en plaatsing

Schilderijen met skylines van steden, zoals het eerder genoemde City on the River, zijn ideaal voor een huis, maar ook voor een kantoor, omdat het een levendig en levendig gevoel creëert. Een reflectiebehang zoals het exotische Tropical Shangri-La toont de dynamiek die voorkomt in de jungle, of het regenwoud zo u wilt, wat ook een haalbare optie kan zijn voor de werkplek. Kinderen thuis zouden blij zijn met items zoals Flock at Dusk - Green of zelfs de meer subtiele Swan. Ze zien er allebei cool en stijlvol uit, maar niet over-the-top, iets waar kinderen en vooral tieners zich terdege van bewust zijn. Reflecties behangpapier van Photowall kan dat instrument zijn dat uw eigen interieur onderscheidt van andere, en het op een geheel andere stratosfeer van coolheid brengt.
Productinformatie
13 motieven
  • 1-13 van 13 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.