Gelukkig Bos - Pastel - Behang - Kinderkamer

23

motieven

Retro

Het gebruik van ouderwetse designpatronen is een populaire trend in interieurdesign. Retro behang wordt gekenmerkt door de iconen van hun specifieke tijd, levendige graphics en verschLees meerillende, levendige kleuren. Dit populaire thema komt niet alleen naar voren in woningen, maar ook in veel kantoren en recreatieruimtes. De prachtige reeks retrobehang van Photowall heeft al je verfraaiingsbehoeften met zijn unieke ontwerpen en de optie om deze afbeeldingen altijd te bewerken of aan te passen in overeenstemming met je revitalisatieplannen wat betreft grootte, kleur enzovoort.

Uitleg over de populariteit van retro behangpapier

Retro behang overschrijdr de grenzen van tijd, stijlen en smaken. Retro behang met die aparte en suggestieve smaak wordt goed geaccepteerd en is geliefd bij bijna alle mensen uit veel verschillende landen en continenten. Retro behang richt zich meestal op bepaalde tijdperken of specifieke popculturen waar hun individuele kleurtinten nooit te saai of te kleurrijk zijn. Omdat we de neiging hebben om waarde te associëren met oude dingen, of dat nu uit sentimentaliteit of nostalgie is, is retrobehang het decoratiehulpmiddel om te gebruiken. Hoewel dit idee helpt bij het boeien van mensen met retro-behang, is het ook populair om het te combineren met moderne designelementen. Retro behang brengt ook een vleugje romantiek in je woon-, bedrijfs- of recreatieruimte. Het geeft ons het gevoel dat het leven veel eenvoudiger, minder stressvol en ontspannen was toen we in onze kindertijd of op school zaten. Dit kan ook zijn waar een retro behang ons brengt, terug naar die mooie en gedenkwaardige dagen toen het leven zorgeloos was.

Elementen van retro behang

Retro behang heeft verschillende benaderingen van het thema en bepaalde elementen die vaak worden herhaald. Sommigen kiezen ervoor om oude auto's, retro-productmodellen, ouderwetse foto's en andere dergelijke oude afbeeldingen te gebruiken om die onderscheidende klassieke look te creëren. Er zijn verschillende van die cruciale elementen die bijdragen aan het maken van een echt retrobehang. Vintage kleur is een van de belangrijkste. Aangezien full-colour afdrukken in het verleden erg kostbaar was, werd vroeger tweekleurig gekleurd. Daarom kan retro-behang het gebruik in kleur beperken, maar dat betekent niet dat er niet erg kleurrijk levendige afbeeldingen zijn, zoals Jazz, een funky en kunstzinnig stuk dat thuis, op kantoor of in je ontspanningsruimte kan worden gebruikt. Eenvoudige vormen zijn ook een essentieel onderdeel van retro behang. Als je door ontwerpen van verschillende beroemde tijdperken bladert, wordt ook onthuld hoe een dergelijke vorm werd en nog steeds wordt gebruikt om maximale visuele impact te creëren. Het retro behang genaamd Fragments is een heel concreet voorbeeld van dit element. Het gebruik van textuur in retro behang is een ander element dat belangrijk is bij het vernieuwen. Een subtiel gebruik van textuur op de achtergrond helpt bij het creëren van een visueel aantrekkelijke en boeiende achtergrond. Terwijl sommig retro behang een versleten look biedt, worden andere gekenmerkt door hun meer poster-achtige artwork met subtiele kleuren. Woodland Sweet Leaves Pattern is een retro behang van deze aard. De prachtige bladeren in charmante, aardse tinten brengen een interessante textuur in je ruimte.

Gebruik van retro behang

Het gebruik van retro behang in interieurdesign kan ook een poging zijn om herinneringen uit het verleden terug te halen. Gebruik dit in je voordeel door retrobehang te mixen en matchen met de juiste decoratieve add-ons, kleurenschema's en misschien zelfs modernere elementen die een goede tegenhanger kunnen zijn van het nostalgische gevoel. Crocodile Blue is een retro behang dat dat idee uitdrukt, er ouderwets uitziet maar gecombineerd met een nieuwe, hipper-sfeer. Forest Spice - Night ziet er ook uit als iets uit je kindertijd, maar is tegelijkertijd een retro behang dat er goed uitziet in elke moderne ruimte.
Productinformatie
  • 1-23 van 23 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.