Gestreept

Of je ze nu op een traditionele manier gebruikt of op een volledig eigentijdse manier, decoreren met gestreept behang is een geweldige manier om een stijlvolle look te krijgen en wat Lees meerkarakter aan je ruimte te geven. Ze hebben de kracht om een kamer opnieuw vorm te geven, afhankelijk van hoe en waar ze worden gebruikt, terwijl ze een fris, gepolijst element toevoegen aan een residentiële, commerciële of zelfs recreatieve ruimte. Gestreept behang is ook mooi te combineren met rasters, bloemen en vele andere patronen, wat betekent dat deze motieven zowat overal kunnen worden gebruikt. Een ander groot voordeel van gestreept behang is dat het zeer veelzijdig is. U ziet en leert hier meer over in Photowall's uitstekende assortiment van hoge kwaliteit, rijk aan details en weelderig van kleur gestreept behang, dat u ook kunt aanpassen aan uw esthetiek en interieurontwerp.

Verticaal of horizontaal gestreept behang

Van oudsher is verticaal gestreept behang de gebruikelijke manier om te kiezen, omdat het de illusie van hoogte creëert en plafonds hoger doet lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Een ton-sur-ton kleurenschema creëert een comfortabele en rustgevende look die stijlvol en mooi is. Naarmate de kleuren in gestreept behang meer contrasteren, wordt de look krachtiger en sterker. Horizontaal gestreept behang is daarentegen een beetje gewaagder en moderner, misschien zelfs gewaagder. Het laat kamers ruimer aanvoelen en kan ruimtes verlengen, net als kleding in het echte leven. Van horizontaal gestreept behang wordt ook vaak gezegd dat het speelser is, omdat de verscheidenheid aan kleuren en breedtes nieuw, leuk en fris aanvoelt. Als we ons verder verdiepen in de selectie gestreept behang, zult u daar veel concrete voorbeelden van zien met een gevarieerd assortiment dat uw keuze gegarandeerd een stuk gemakkelijker en vooral handiger maakt.

Tips voor het gebruik van gestreept behang

Vermijd eerst en vooral het gebruik van gestreept behang met kleuren die met elkaar botsen. Strepen zijn op zichzelf al grafisch genoeg om indruk te maken, dus is het belangrijk om kleuren te gebruiken die contrasteren of uit dezelfde kleurgroep komen, afhankelijk van de look die u nastreeft. Als de kleuren van gestreept behang met elkaar botsen, wordt de ruimte rommelig en afgeleid in plaats van grafisch en krachtig. Ook zeer opmerkelijk is om ervoor te zorgen om strepen tegen te gaan met minder drukke ontwerp-elementen in uw huis, kantoor of een andere ruimte die u hebt gekozen om te verbouwen of opnieuw in te richten. Als je bijvoorbeeld gestreept behang hebt, zijn effen meubels waarschijnlijk de beste keuze. Een van de belangrijkste factoren om te overwegen bij het gebruik van gestreept behang is de grootte van de kamer. Hoe groter de kamer, hoe breder de strepen moeten zijn. Het mengen van brede en dunne horizontale strepen werkt ook heel goed in recreatieruimtes en kinderkamers omdat ze een heel speelse look creëren. Stripe Purple is een mooi voorbeeld van dit idee, dat elke kamer kan verrukken en opfleuren.

Het belang van kleur in gestreept behang

Ongetwijfeld moet gestreept behang idealiter passen bij het kleurenschema van uw interieur, zoals eerder vermeld. Als het gestreepte behang te afleidend lijkt, is het beter om er één kleur uit te kiezen en die te verwerken in de rest van de inrichting van de kamer. Strepen hoeven niet per se recht te zijn, waardoor een stuk gestreept behang zoals Litted Strings - Grey eruit springt. Het unieke ontwerp en de elegante donkergrijze tinten kunnen een kamer echt het nodige karakter geven.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's