3D

Wij mensen nemen de ruimtelijke relatie tussen voorwerpen waar door er gewoon naar te kijken, omdat we 3D-waarneming hebben, een toestand die ook bekend is onder een andere term, diepLees meertewaarneming. Dit is zeer belangrijk om in overweging te nemen bij het ontwerpen van uw interieurs, omdat het een factor kan zijn in alles, van textuur tot patronen die passen bij uw vooruitzicht en gewenste esthetiek. Onze eersteklas selectie 3D-behang zorgt voor de nodige decoratieve breedte, hoogte, lengte en diepte die nodig zijn om uw arrangement te laten opvallen.

Gereedschap voor perceptie

De meesten van ons gebruiken alle of enkele van de volgende ooginstrumenten om elke dag in 3D waar te nemen en te bewegen, namelijk luchtperspectief, stereoscopisch zicht, vertrouwdheid met de grootte, accommodatie en parallax. Luchtperspectief heeft betrekking op verafgelegen voorwerpen die minder contrast lijken te hebben dan nabije voorwerpen, omdat het licht door de lucht wordt verspreid en willekeurig wordt verdeeld. Dit is de reden waarom het vinden van het juiste licht voor een kamer van cruciaal belang is bij het toepassen van 3D behang. Stereoscopisch zicht is het feit dat onze twee ogen lichtjes gescheiden beelden geven, zoals bijvoorbeeld hoe een object dichterbij meer gescheiden kan lijken dan het object veraf. Het gebruik van ons 3D behangpapier zal u snel bewust maken van deze hulpmiddelen die we dagelijks gebruiken, waardoor u niet alleen visueel plezier beleeft, maar ook inzicht krijgt in de fijne kneepjes van onze optische wereld en dus onze kijk op kunstzinnigheid.

Meer optische mechanismen om 3D-behang te waarderen

Als u de grootte van een voorwerp bij benadering kunt inschatten of u ervan bewust bent hoe groot het is, kunt u ook bij benadering zeggen hoe ver weg het is, op basis van hoe groot het voor u lijkt. Dit heet vertrouwdheid met de grootte, wat ook belangrijk is bij het gebruik van 3D-behang, omdat het het contrast kan dicteren dat u creëert met de afstanden tussen uw interieurontwerpversieringen, waarbij ongelijke proporties worden gecoördineerd om een verenigend perspectief te genereren. Accommodatie verwijst naar uw visuele focus op een dichtbij of veraf object, waarbij de lenzen in uw ogen fysiek van vorm veranderen, om vast te stellen hoe ver het object van uzelf verwijderd is. Parallax ten slotte is wanneer je je hoofd van links naar rechts beweegt, lijken voorwerpen dichtbij sneller of sterker te bewegen dan voorwerpen ver weg. Het 3D behang in ons arsenaal voldoet aan al deze criteria en visuele factoren, waardoor het inrichten van uw ruimte een fascinerende reis in de driedimensionale wereld wordt door gebruik te maken van deze zeldzame en prachtige motieven die wij voor u hebben.

3D behang voorbeelden

Nu is het tijd om een aantal van onze zeer aparte ontwerpen te bekijken, die uw persoonlijke ruimte op een heel ander niveau kunnen tillen. Polygon Off White en Cube Hexagon Pattern - Steel zijn twee verbazingwekkende composities in het 3D behang assortiment, die een speciale vibe creëren door een beroep te doen op ons driedimensionale gevoel en door gebruik te maken van de unieke kunstzinnige conceptie om uw huiskamer of kantoorruimte een enorm visueel gewicht te geven. Omdat ze kunnen worden aangepast aan de gewenste sfeer in huis, op kantoor of in een andere persoonlijke ruimte, kunt u spelen en verschillende opstellingen maken waarin dit 3D-behang de gewenste cosmetische verandering teweegbrengt.

Meer opties tot uw beschikking

Om u nog meer alternatieven te bieden, en tips voor het gebruik ervan, zijn hier nog enkele voorbeelden van onze prachtige selectie. Polygon Pastel en Hexagon Nude, bijvoorbeeld, kunnen er zeker voor zorgen dat uw 3D behang een hot topic wordt voor elk feestje dat u geeft in uw huis, kantoor of andere persoonlijke nissen. De herkenbare opstelling zal zeker intrige opwekken en visuele interesse opwekken. De kleuren rood, groen, blauw, magenta en grijs zijn ook haalbare keuzes, afhankelijk van de reeds vastgestelde of binnenkort te bereiken kleurbalans van de kamer waar het 3D behang zal worden geplaatst.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's