Patronen

1762

motieven

Patronen

Stijl is een van de belangrijkste factoren waarmee je rekening moet houden bij het inrichten van jouw ruimte, omdat het niet alleen de esthetiek uitdrukt die je wilt creëren, maar ookLees meer jouw karakter en de sfeer weerspiegelt die je probeert te vormen. Patronenbehang is een van de beste hulpmiddelen voor een succesvolle decoratie van jouw huis, kantoor of een andere persoonlijke ruimte. De uitstekende reeks patronenbehang van Photowall is handig gerangschikt in verschillende categorieën, zodat je door de motieven kunt bladeren om te vinden wat je zoekt. 3D, cirkels en stippen, damast en medaillons, bloemen, geometrisch, rasters, objecten, herhaalde patronen en gestreepte patronenbehang zijn hier allemaal voor het oprapen. Deze items kunnen ook worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen en wijzigingen. Hier zijn slechts enkele voorbeelden van de vele categorieën en ook hun respectieve patronenbehang.

Tips voor het gebruik van gestreept behang

Gebruik in ten eerste geen gestreept behang met kleuren die botsen. Strepen zijn op zichzelf grafisch genoeg om impact te creëren, dus het is belangrijk om kleuren te gebruiken die ofwel contrasteren of uit dezelfde kleurgroep komen, afhankelijk van de look waar je voor gaat. Door botsende kleuren in gestreept behang ziet de ruimte er rommelig en afleidend uit in plaats van grafisch en pittig. Het is ook belangrijk om strepen tegen te gaan met minder drukke ontwerpelementen in jouw huis, kantoor of een andere ruimte die je hebt gekozen om te renoveren of opnieuw te ontwerpen. Als je bijvoorbeeld gestreept behang hebt, is effen meubilair waarschijnlijk de juiste keuze. Een van de belangrijkste factoren waarmee je rekening moet houden bij het gebruik van gestreept behang, is de grootte van de kamer. Hoe groter de kamer, hoe breder de strepen moeten zijn. Het combineren van breed en dun horizontaal gestreept behang werkt ook heel goed in recreatiekamers en kinderkamers omdat ze een zeer speelse look creëren. Stripe Purple is een mooi item van dit idee, dat elke kamer kan verfraaien en opfleuren.

Roosterbehang ter balans

Het mooie van behang met rasters is dat ze consistent en egaal zijn, dus als je het combineert met een symmetrische lay-out, zal het veel gemakkelijker worden om te beoordelen welke kant van je design de andere overheerst. Hoewel de andere decoratieve componenten vrij sterk zijn en gemakkelijk als overweldigend kunnen worden beschouwd, houdt een netjes uitgelijnde en perfect stijlvol behang met rasters het geheel cool, niet rommelig en egaliseert het het visuele gewicht en de blikvangers. Door een indrukwekkend raster op de muur te gebruiken als basis voor jouw interieurdesign, kun je de aandacht vestigen op of weg van bepaalde andere elementen. Neem zoiets als Helix uit de selectie behang met rasters, een zichtbaar verbluffend maar tegelijkertijd helder en onberispelijk motief dat de andere verfraaiingen in jouw ruimte in evenwicht brengt wat betreft kleur, flair en visuele balans.

Geometrisch behang gebruiken

Naast het toevoegen van pit aan jouw kamer, kan geometrisch behang een specifieke sfeer creëren. Is het je ooit opgevallen hoe je je voelt als je een bepaalde vorm ziet? Verschillende vormen, afhankelijk van de omgeving waarin ze zich bevinden, kunnen een soort emotie of op zijn minst een reactie dicteren. Men moet echter voorzichtig zijn bij het benutten van dit fenomeen bij het gebruik van een geometrisch behang. Te veel vormen of te veel van één vorm kan een energetische sfeer en een soort hectische ruwheid uitstralen, maar kan ook vage gevoelens van ergernis veroorzaken. De impact van geometrisch behang is subtiel, soms zelfs onbewust, maar het is er zeker. Psychologen erkennen al lang dat geometrische vormen een plaats hebben of zullen zoeken in onze mentale en emotionele landschappen. Dit is waarom ze ze veel gebruiken in persoonlijkheidstests, nog een interessante feit om te overwegen bij het selecteren van je geometrische behang. Om het eenvoudig te maken, moeten de vormen die je in je interieur zet, in de vorm van geometrisch behang, stemmingen creëren die je graag teweeg wilt brengen.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.