Gemengde media

Gemengde kunst is een stijl waarbij gebruik wordt gemaakt van meer dan één medium of materiaal. Collages zijn een populair voorbeeld van dit soort kunstvorm. Het maakt gebruik van matLees meererialen zoals stof, papier, hout en voorwerpen die we in het dagelijks leven om ons heen hebben. Dit medium kan worden ingedeeld in vier categorieën, namelijk: collages, assemblages, kunst met gevonden voorwerpen, en bewerkte boeken. Photowall neemt u mee op een rondleiding door dit vreemde maar verrukkelijke medium met zijn unieke collectie mixed media behangpapier. Deze afbeeldingen tonen een aantal van de meest populaire voorbeelden van deze stijl van creatie. Laat dit mixed media behang zijn magie werken op de binnenkant van uw huis, en transformeer saaie, mondaine ruimtes in levendige en dynamische leefruimtes. Het kan nooit fout gaan om meerdere van deze gemengde behangsoorten in uw stedelijke woning te hebben. Ze komen in een bijna oneindige verscheidenheid van kleuren en ontwerpen voor de avant-garde stadsbewoner om uit te kiezen. Hang een paar van deze gemengde media behang in uw woonkamer om een prachtig middelpunt te maken. Plaats ze strategisch in de slaap- en speelruimtes van je kinderen en kijk toe hoe ze zich vergapen aan deze opvallende en wild grappige afbeeldingen. Laat dit mixed media behang een vaste waarde worden in uw huis.

Gemengd in mixed media behang

Misschien wel een van de eerste kunstwerken die als een echte gemengde mediaprestatie wordt beschouwd, is Pablo Picasso's collage Stilleven met stoelkleden, die hij in 1912 voltooide. De grote Spaanse meester bracht stof, verf, papier en touw samen om dit unieke meesterwerk tot leven te brengen. Photowall huldigt dit bijzondere medium met "Ghost in the Machine-White", "Plateau", en "Flora" in haar fijne lijn van gemengde behangsels. Deze boeiende beelden zijn enkele van de kleurrijkere kunstwerken die in deze collectie worden aangeboden. Met dit mixed media behang in uw huis is het alsof u uw eigen collectie moderne meesterwerken bezit, maar dan voor een fractie van wat ze u op een kunstveiling zouden kosten. Stapel deze gemengde media behang in kolommen om een prachtige kunstenaar stuk op uw muren te creëren. Er is praktisch geen verkeerde plaats in je huis om dit mixed media behang te laten zien. Zelfs je keuken zou een infusie van kleur en elektriciteit krijgen met dit mixed media behang op de muren. Geniet van een heerlijke maaltijd terwijl je omringd bent door dit inspirerende en stimulerende mixed media behang.

Creatief in mixed media behang

Grote kunstenaars als Matisse, Cornell, Dubuffet, en Kelly hebben deze interessante stijl ook in hun werken verwerkt. Verschillende van hun museuminstallaties zijn duidelijk geïnspireerd door de gemengde-media-beweging. Dit soort kunst is bijzonder geliefd bij kunstenaars omdat er geen grenzen lijken te zijn aan de vindingrijkheid en verbeelding die men met deze stijl kan verkennen. Bijna alles kan, en allerlei materialen kunnen worden gebruikt. Ze doen een beroep op de speelse aard van alle kunstenaars. Photowall geeft je, met "Marsh Marigold", "Rhizome", en "Strawberries" in zijn onuitputtelijke selectie van mixed media behang, nog meer, om te waarderen. De gedurfde kleuren en onverschrokken combinaties in deze werken maken ze de perfecte versieringen voor uw huis of kantoorruimtes. Dit mixed media behang straalt een elegantie uit die moeilijk in woorden te vatten is. Maar dat doet niets af aan de kracht van het esthetische effect. Plaats er een paar in uw loungeruimte of ontspanningsruimte en voel de zorgen van de dag van u afglijden. Steek een sigaar op in uw studeerkamer met dit mixed media behang om u heen, en voel dat u de kracht van de grote meesters heeft opgeroepen om uw leefruimte te bewonen.

Speelzaam en perfect

Sommige van de meest gevierde musea ter wereld hebben artistieke installaties die gebruik maken van deze mixed media stijl. En de aanschaf van deze kunstwerken kan een kostbare aangelegenheid zijn. Photowall geeft je nog meer om van te houden met "Alchemilla Vulgaris", "Zen-Flow", en "Sky-Blue" in zijn prachtige lijn van mixed media behang. Deze afbeeldingen zijn lichter van kleur en hebben een meer etherische vibe. Ze zijn perfect om boven op je bed te plaatsen, om je een gevoel van rust en vrede te geven. Hun zachte tint zal kalmerende signalen in je hersenen opwekken, waardoor je een diepe en verjongende nachtrust zult hebben. Deel de schoonheid van dit mixed media behang met je familie en geliefden door ze uit te nodigen om bij je te komen zitten in je studeerkamer en onvergetelijke momenten van samenzijn te beleven. Dit mixed media behang kan zelfs in uw kantoor worden gebruikt om de saaie muren van uw werkplek wat leven in te blazen. U zult de gecertificeerde koningin van het bal op kantoor zijn wanneer u de boel opfleurt met dit geweldige mixed media behang
Productinformatie
  • 1-89 van 89 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.