Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

  Frame of Mind – behangcollectie van Lemon

  Photowall en de Zuid-Afrikaanse designstudio Lemon presenteren met trots Frame of Mind – een behangcollectie waarin de nadruk ligt op de verschillende stijlen, gemoedstoestanden en gevoelens van mensen. Een collectie waarin subtiele pastellen, textielstructuren en handgeschilderde gedetailleerde patronen bij elkaar komen.
  Botany Banana

  Mozaïekpatronen, kale bergtoppen en bananenbladeren komen tot leven door decoratieve details. De motieven in de behangcollectie Frame of Mind zijn kleurrijk, subtiel, aanwezig, persoonlijk en trendy tegelijkertijd – voor iedere ruimte.

  – Onze motieven verbeelden niet slecht één stijl of actuele trend, maar variëren om tegemoet te kunnen komen aan verschillende smaken en omgevingen. Elk design is uniek en nauwkeurig geselecteerd om een collectie te krijgen die een modern geheel uitstraalt, zegt Kevin Frankental, medeoprichter van Lemon.

  De collectie Frame of Mind bestaat uit 11 persoonlijk uitgezochte motieven, waarvan een aantal in verschillende kleurstellingen zijn. De motieven zijn verkrijgbaar bij Photowall en zijn als fotobehang op maat te bestellen voor EUR 36 per vierkante meter. Op de afbeelding zie je het motief Botany Banana.

  Perscentrum 
  Hoge resolutie persfoto's  - Lemon - Frame of Mind

  Perscentrum - Bekijk alle eerdere persberichten
  Hoge resolutie afbeeldingen van eerdere persberichten

  Voor interviewaanvragen, productuitlening, behangsamples en meer informatie, kun je contact opnemen met Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Wij geloven dat de muren van een kamer invloed kunnen hebben op hoe we ons voelen. En daarom is het onze missie om mensen te helpen bij het aankleden van hun muren met geweldige kunst. We hebben zorgvuldig een divers aambod aan producten geselecteerd. Met passie en aandacht voor detail, is het een genoegen voor ons om je te helpen bij het transformeren van je woning om zo je persoonlijkheid te weerspiegelen. Onze producten worden geproduceerd in Zweden en wereldwijd verstuurd.

  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Snelle bezorging

  Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

  100% tevredenheidsgarantie

  We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.