Herten & elanden

De natuur heeft soms een grappige manier om ons te helpen bij triviale dingen. Zelfs zoiets als binnenhuisarchitectuur kan geholpen worden door onze fascinatie voor de wereld daarbuitLees meeren. Dit is vooral waar als het om dieren gaat. Photowall's herten & moose behangcollectie van Photowall is daar een prachtig voorbeeld van. Deze vorstelijke dieren vormen een ideaal, elegant en levendig motief om in uw huis of kantoor op te hangen, voor een maximale impact, of het nu bedoeld is voor visueel evenwicht, interesse of gewicht. Alle items in het herten & elanden behang kunnen worden geselecteerd voor wijziging en aanpassing afhankelijk afhankelijk van uw wensen, de smaak van uw decoratie plan en uw totale schema.

Hert & eland behang achtergrond

Het is misschien verrassend om te ontdekken dat er eigenlijk meer dan 60 verschillende ondersoorten herten over de hele wereld zijn. Ze leven op praktisch alle locaties behalve Antarctica, waar het gewoon veel te koud is. Bovendien, herten leven niet in Australië en slechts één soort leeft in heel Afrika. Het feit dat ze ook kunnen leven in zeer extreme omgevingen is ook interessant om over te leren. Hoewel dit misschien een beetje frivool lijkt en omdat de meeste van de herten & elanden behang ontwerpen meer artistiek en decoratief zijn, zal deze informatie van pas komen wanneer u mensen over de vloer hebt die vragen naar de visueel aangrijpende en boeiende afbeelding die u in uw huis of kantoor heeft.

Familiewaarden in herten & elanden behang

Om het eenvoudig te houden, ook al zijn er vijf hoofdcategorieën van soorten herten die zijn geïdentificeerd, hebben we ervoor gekozen om herten als een categorie te behandelen, terwijl we ook elanden aan de mix hebben toegevoegd. Herten en elanden leven in kuddes en blijven meestal samen, zodat ze weten wanneer er een roofdier in de buurt is. Dit kan ook worden vertaald naar het gebruik van het behangpapier met herten en elanden als decoratie binnenshuis omdat het saamhorigheid betekent, iets dat bijzonder welkom is in een huis. Alhoewel enkel het moeder hert ouderlijke zorg geeft en meestal één of twee kalveren en meestal één of twee kalveren per seizoen worden geboren, kan het zien van een hertenfamilie een van de meest fascinerende taferelen zijn die u in uw leven meemaakt. Deer in Woods is een prachtig voorbeeld van dit begrip, met een hinde en haar reekalf, in een kindvriendelijke tint van subtiele blauw en groen. Dit zal prachtig staan in een kinderkamer, studeerruimte of speelruimte.

De grote

Elanden kunnen gemakkelijk meer dan 1.500 kilo wegen en meer dan 2 meter hoog worden! Het gewei van deze dieren is werkelijk verbazend, in staat om van vier tot zes voet ver uit te reiken? In tegenstelling tot de meeste herten, zijn elanden solitaire dieren die niet in kuddes leven. Deze dieren zijn zeer agressief als het gaat om het beschermen van hun territorium. Een eland leeft tot 20 jaar en zijn levensduur hangt vooral af van de dichtheid van de roofdieren en de dichtheid van de bomen in de bossen. Breng deze unieke en solitaire kenmerken in uw ruimte met onze verbazingwekkende herten & elanden behang assemblage met de eland, die interessant genoeg eland wordt genoemd in Brits Engels, maar dat is een discussie voor een andere dag. Neem een kijkje bij Oatmeal Spice Deer, met niet alleen de grote, de eland, maar ook verschillende soorten herten, zowel mannetjes als vrouwtjes. Dit hippe en frisse motief is een echt zeldzaam kunstwerk van hoge kwaliteit dat knalt met kleur en levendigheid. Dit is het optimale behangpapier voor herten en elanden om uw huis, kantoor of andere recreatieve ruimte die u hebt gekozen om te ontwerpen.
Productinformatie
  • 1-19 van 19 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.