Beren

25

motieven

Beren

Beren zijn zeer nieuwsgierige en intrigerende dieren, die al heel lang bij ons zijn, zowel als vijand als vriend. Deze grote en pluizige wezens zijn ook erg populair onder kinderen, iLees meern de vorm van teddyberen, knuffels en vele tekenfilms. Koop een beren behang, waar er een overvloed aan ontwerpen is om uit te kiezen, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid, geweldige kleurenschema's en allemaal kunnen ze worden aangepast aan uw interieur plan. Photowall's uitstekende line-up van hoge kwaliteit beren behang bevat sympathieke, schattige en kindvriendelijke motieven die gegarandeerd en zeker elk kind van elke leeftijd zullen behagen en verrukken. Het is een perfect decoratief hulpmiddel voor u!

Het ophangen van een speciaal beren behang

Welk dier is een expert in vissen, kan in bomen klimmen en houdt zelfs van vuilnisbakduiken? U hebt gelijk, het is de beer. Ook al zijn beren grote, logge dieren die op alle vier de poten lopen maar ook op hun achterpoten kunnen staan als dat nodig is, het zijn soepele en elegante wezens. Dit assortiment berenbehang zal dat ook laten zien, met een afbeelding van een zachtaardige reus die als beschermer kan optreden. We weten allemaal dat beren carnivoren zijn, of beter bekend als vleeseters, maar de meeste van hen eten ook bessen, wortels en noten. Ze zijn dol op mensen- en hondenvoer en kunnen snacks uitsnuffelen, zoals blijkt uit het eerder genoemde vuilnisbakduiken. Koop een berenbehang om te laten zien dat dit niet het enige is wat we gemeen hebben met deze wonderlijke wezens. King of the Hill is een interessant motief, omdat het een berenbehang is met een zeer uitgesproken patroon in vrij eenvoudige maar toch krachtige grijstinten.

Beren behang als educatief middel

Er zijn acht soorten beren, namelijk bruine beren, Amerikaanse zwarte beren, Aziatische zwarte beren, reuzenpanda's, lippenberen, zonneberen, brilberen en ijsberen. Van al deze acht soorten worden er al zes met uitsterven bedreigd! Door een behangpapier voor beren aan te schaffen, kunt u op de een of andere manier helpen een licht te werpen op dit urgente probleem. Hoe meer mensen over beren weten, hoe meer ze hen zullen willen beschermen. Een mooi beren behang zal gespreksstof, discussie en discussie opwekken over waarom je een voorliefde hebt voor beren, vooral met kinderen in de buurt. Berenbehang kan dat specifieke stuk zijn dat uw kind, van welke leeftijd dan ook, zal boeien, en zo heeft u er weer een fan bij in de strijd tegen het uitsterven van deze prachtige dieren.

Beren behang voor de kinderen

Grappig genoeg wordt een familie of groep beren een luiaard genoemd. De mannetjesbeer is een beer, de vrouwtjes heten zeugen en de berenbaby's zijn welpen. Dit is belangrijk om te weten als je de slaapkamer, studeerkamer of speelruimte van je kind wilt inrichten, omdat ze misschien een groep beren willen kiezen of juist een enkele. Deze beren behang zijn niet alleen leuk, maar ook educatief, is het van het grootste belang dat je een beetje trivia om de jongeren, die kunnen heel kieskeurig, te overtuigen over de uitstekende en hoge kwaliteit beren behang je zal of hebben gekregen hen. Chester - Black is zo'n item, een eenvoudig ontwerp maar echt impactvol wanneer het op de juiste plaats wordt opgehangen.
Productinformatie
  • 1-25 van 25 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.