Papegaaien

Zeg vaarwel tegen saaie dagen en geef uw interieur een vleugje kleur met het leuke en levendige papegaaien behang selectie. Deze prachtige vogels zullen u onmiddellijk teleporteren naLees meerar uw eigen tropisch paradijs met de rijke details en weelderige kleuren aanwezig in elk motief van de papegaaien behang collectie. Elk papegaaien behang heeft een unieke stijl die de schoonheid van deze prachtige vogel laat zien. Kies uit een selectie van prachtige papegaaien behang, allemaal in oog- pakkende kleuren en geweldige beelden. Van tortelduifjes tot kaketoes, de prachtige tinten met alle tinten zullen uw omgeving opfleuren met een exotisch papegaaien behang. Zoals gewoonlijk, kunnen al deze stukken worden aangepast worden aan uw esthetiek, algemene decoratie, kleurenschema's en andere decoratieve elementen.

Het centrale onderwerp van papegaaien behang

Hoewel het vrij duidelijk is wat de focus van dit segment is, is het toch nuttig en interessant om meer te weten over het schepsel dat in het papegaaienbehang voorkomt. Papegaaien zijn kleurrijke vogels die over de hele wereld voorkomen. Degenen die inheems zijn in Zuid-Amerika, Centraal-Amerika en Mexico worden Nieuwe Wereld papegaaien genoemd, terwijl die in Azië, Afrika en Australië Oude Wereld papegaaien zijn. Er zijn meer dan 300 soorten in de wereld vandaag, hoewel helaas, sommige van hen worden bedreigd, iets wat ook een factor kan zijn in uw keuze van een papegaaien behang. Aangezien dit zeer intrigerende en boeiende beelden zijn, kan een goed geplaatst papegaaien behang in huis of kantoor interesse wekken en gesprek opwekken, iets wat zeer belangrijk is voor de bewustwording en dus voor het behoud van deze wonderbaarlijk charmante vogels. Parrot Turquoise is hier een prachtig voorbeeld van, met de papegaai in zijn volle schoonheid omringd door andere charmante beestjes. De mooie kleuren van dit papegaaien behang ziet er goed uit waar je ook kiest om het te plaatsen.

De populariteit als papegaaien behang

Een van de redenen dat papegaaien goede huisdieren zijn is omdat ze geluiden kunnen imiteren, iets waar ze het meest bekend om zijn. In tegenstelling tot andere vogels die hun roep kennen zonder onderwezen te zijn, kennen papegaaien door te leren en leren door imitatie. U kunt dit ook gebruiken als een geweldig startpunt bij het maken van gesprekken over uw papegaaien behang, omdat het is een bewijs van hoe interessant en karaktervol deze vogels zijn. Interessant is dat papegaaien ook de roep van andere dieren, die dienen als verdediging tegen roofdieren, bijvoorbeeld als een slang nadert, kunnen ze de roep van een havik imiteren, en de slang wegjagen. In huis kunnen papegaaien de geluiden van een rinkelende telefoon, een stofzuiger zoemen, de deurbel luiden en nog veel meer. Natuurlijk kunnen ze ook menselijke spraak imiteren. Stel je voor het scenario van het hebben van een top-notch papegaaien behang van Photowall terwijl het hebben van een papegaai als huisdier. Kaketoe Paradijs - Anthracite en Aquatic bijvoorbeeld zou zeker een reactie uitlokken, niet alleen van een vogel, maar vooral van uw familie, vrienden, gasten enzovoort. Dit motief in papegaaien behang is zeer opvallend en aantrekkelijk, het benadrukt dit verbazingwekkende gevogelte in al zijn glorie, met heerlijk contrasterende kleuren die een kamer onmiddellijk laten opvallen.

Geschiedenis in papegaaien behang

Papegaaien werden voor het eerst als huisdier gehouden door oude Egyptenaren en vervolgens door Indiërs en Chinezen. Ze werden naar Europa gebracht om te houden als exotisch souvenir voor de rijken en de adel. Beroemde mensen die papegaaien als huisdier hadden, waren onder meer Aristoteles, Koning Hendrik VIII, Marco Polo, Marie Antoinette, Koningin Victoria, Teddy Roosevelt en zovele anderen. U kunt zich bij deze exclusieve line-up op enigerlei wijze door het verkrijgen van jezelf een hoge kwaliteit papegaaien behang voor uw eigen vier muren. Agaporniden Fluwelen Scherp kan het middelpunt zijn, en zou zeker die bovengenoemde historische figuren ook hebben verrukt en een stijlvol tintje in huis of op kantoor brengen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's