Vlinders

Mensen hebben altijd graag naar kleurrijke en mooie vlinders gekeken die van bloem naar bloem zweefden. Het is een bijna fascinatie voor deze wezens omdat vlinders een diepe en krachtLees meerige voorstelling zijn van het leven en thema's van transformatie of zelfs wedergeboorte. Daarom associëren mensen in veel culturen de vlinder met onze zielen of geesten. U kunt dit sentiment in uw huis, kantoor of ontspanningsruimte brengen door een van Photowall's uitstekende vlinders behang. De unieke ontwerpen, rijke details en levendige kleuren zullen passen of contrasteren perfect bij elk interieurontwerp, kleurenschema of algemene esthetiek. Over de hele wereld zien mensen de vlinder als vertegenwoordiger van verandering, hoop en uithoudingsvermogen. Importeer dit vitale idee en inspiratie in uw residentiële of commerciële ruimte. Bovendien kunt u deze motieven aanpassen aan uw algemene ontwerpplan.

Vdere symbolisering in vlinders behang

Door talrijke verhalen, hebben wij zeker van vlinders gehoord die levensstrijd symboliseren die de mensen hebben doorstaan om een beter mens te worden, vandaar het eerder genoemde thema van wedergeboorte en transformatie. De levenscyclus van een vlinder heeft eigenlijk vier stappen, namelijk eieren, rups ook bekend als de larve, pop en het laatste stadium van volwassen stadium. In de pop verandert de pop in een volwassen vlinder. Deze transformatie kan een paar dagen duren voor sommige soorten vlinders of tot een jaar voor anderen! Dit maakt een behang met vlinders als thema nog meer de moeite waard als je eenmaal weet dat deze insecten een kort maar rijk leven leiden. Het betekent dat we het meeste uit het leven moeten halen leven en dat verandering abrupt of drachtig kan zijn, maar altijd constant. In feite, vlinders behang is een grote overblijfsel van verandering die verbazingwekkend en levensveranderend is. Bugs & Butterflies Offwhite - Small toont de cyclus van het leven in een ecosysteem, een andere krachtige manier om ons eraan te herinneren altijd zorg te dragen voor het milieu wanneer we kunnen.

Het leven is te kort

Vlinders leven meestal maar een paar weken, wat een ander zeer belangrijk feit is om over hen te weten. Zodra hij te voorschijn komt uit zijn pop komt, heeft een vlinder in de meeste gevallen nog maar 2-4 korte weken te leven. Gedurende die richt hij al zijn energie op twee taken, namelijk eten en paren. Een vlinders behang in uw huis, kantoor of recreatie ruimte kan iemands geheugen terug brengen naar zulke basis behoeften en wensen die we allemaal hebben. Nogmaals, het vertelt het ons om ons te concentreren op de belangrijke dingen in het leven, iets zeer krachtig voor iets dat een decoratie is, in essentie. Een vlinders behang zoals Butterfly Poetry - Roze en Grijs kan onze batterijen en honger naar leven, met zijn prachtige tinten, tinten en schakeringen. De aantrekkelijke mix van verschillende tinten zal je hoopvol laten voelen en een ander doel wakker maken. Dus dit zou een ideale vlinders behang voor uw woonkamer of familie ruimte zijn.

Vlinders behang als aandenken

Vlinders gebruiken allerlei trucs om niet opgegeten te worden, ook al staan ze vrij laag in de voedselketen, met veel hongerige roofdieren die graag een maaltijd van ze maken. Sommige vlinders vouwen hun vleugels om op te gaan in de en gebruiken camouflage om zich onzichtbaar te maken voor roofdieren. Een overlever zijn staat ook hoog op de lijst op het soort inspiratie dat nodig is voor ideeën voor het herinrichten van uw ruimte, dus een vlinders behang is het meest zinvol. Ze gebruiken ook trucs zoals het imiteren van andere insecten met felle kleuren die giftig zijn, sommigen zouden zeggen dat een vlinders behang laat zien dat je een leven in fast lane kunt leiden.
Productinformatie
  • 1-68 van 68 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.