Insecten

Laten we het maar toegeven, we gebruiken het woord "insect" vaak en losjes voor elk klein wezen met poten. Maar om authentiek en waarachtig te zijn, wordt een insect gedefinieerd als Lees meerwezens die kenmerkend taaie voorvleugels hebben en geen tanden, zoals kevers. Ze hebben ook een mond in de vorm van een rietje waarmee ze sappen uit planten zuigen, zoals de vlinder. Deze insecten, in de meest ruime zin, zijn het meest vertegenwoordigd in Photowall's insecten behang collectie. Het moet echter worden opgemerkt dat in strikte zin, insecten worden gekenmerkt door drie-delige lichamen, meestal twee paar vleugels, en drie paar poten, zoals je vindt in muggen en bijen. Deze categorie is echter uitsluitend gericht op insecten, in het bijzonder de eerder genoemde vlinders en en kevers. Al deze motieven in insecten behang kunnen worden aangepast in overeenstemming met wat u in gedachten heeft met betrekking tot kleur, interieur design en algemene esthetiek als het gaat om het opknappen van uw residentiële, commerciële of recreatieve ruimte.

Het belang van insecten behang

Hier is een andere veelbesproken vraag, wat maakt een insect een bug? Insecten zijn kleine, levende wezens die een van de meest diverse groepen van dieren, en een van de meest talrijke, zo niet oneindig. Hoewel de mens sommige van hen als ongedierte beschouwt, maken zij een integrerend deel uit van het ecosysteem van de wereld en zonder hen zou het evenwicht ernstig worden verstoord. Dit is nog een reden om een prachtig insectenbehang op te hangen, om het belang te benadrukken dat we moeten geven aan elk schepsel, groot of klein, omdat we allemaal een rol te spelen hebben in het behouden van het evenwicht van de natuur. Bugs & Butterflies Offwhite & - Large bijvoorbeeld, is een werkelijk prachtig motief met levendige kleuren en een energiek ontwerp, dat de schoonheid van het buitenleven naar u toe kan brengen aan de binnenkant. Het is echt een kunstwerk, een insecten behang dat elke kamer kan verheffen en verheffen tot iets interessants en gedenkwaardigs voor u, uw familie, uw vrienden en elk ander gezelschap dat u in uw huis, kantoor of ontspanningsruimte ontvangt.

Biodiversiteit in insecten behang

Ook al zijn niet alle insecten wantsen, wantsen zijn allemaal insecten van een andere orde, die wordt getypeerd door hun priemende en zuigende monden. Alleen de insecten die een bek hebben die lijkt op een snavel worden geclassificeerd als echte wantsen. Ze worden soms ook echte wantsen genoemd en zijn meestal warmbloedige parasieten. Laat de term parasiet u niet ontmoedigen om een van onze uitstekende en exquise stukken in de bugs behang line-up te krijgen, want dit zijn zeer interessante en complexe wezens. Ze zijn niet alleen bedoeld als hoofdthema van decoratie, maar ook als hulpmiddel om te onderwijzen. Gebruik zoiets als Budgies Black - Small niet alleen als stijlkeuze, maar gebruik het ook om andere mensen te onderwijzen over de schoonheid van deze wezens. U kunt in dit specifieke item het ingewikkelde systeem zien dat bestaat tussen verschillende soorten, terwijl het er ook mooi uitziet met een groot contrast van heldere en donkere kleuren, oogverblindende visuals en een boeiend ontwerp. Het toont verschillende spelers in de biodiversiteit van insecten behang, prachtig gelaagd en zeker om te kijken subliem in elke kamer die u kiest om het weer te geven.

De metamorfose in insecten behang

Terwijl de meeste insecten een volledige metamorfose ondergaan, hebben sommige insecten zoals wantsen slechts drie levensfasen of wetenschappelijker, het wordt onvolledige metamorfose genoemd. Het thema transformatie kan zeer krachtig zijn bij het decoreren van uw huis of kantoor, omdat het een verandering of een wedergeboorte betekent, perfect voor interieurontwerp. Een nieuw begin of revitalisering kan echt in stijl worden bereikt met een van de prachtige insectenbehang van Photowall.
Productinformatie
  • 1-18 van 18 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.