Wil je deze afbeelding wijzigen?

Je kunt in onze afbeeldingen kleuren veranderen, objecten toevoegen of verwijderen, verhoudingen wijzigen en de afbeelding op veel verschillende manieren aanpassen. Zie de stapsgewijze handleiding hieronder om te zien hoe het proces werkt.

1

Beschrijf de wijziging die je wilt aanbrengen

Leg uit en beschrijf. Je kunt ook markeringen in de afbeelding plaatsen om te laten zien wat je wilt wijzigen.

2

Betaal opstartkosten

Betaal de opstartkosten van € 5. Dit bedrag wordt vervolgens in mindering gebracht op de totale kosten als je ervoor kiest om de bestelling af te ronden. Houd er rekening mee dat nadat we het werk aan de afbeelding hebt voltooid, u een link via e-mail ontvangt om de bestelling voor het behang te plaatsen.

3

Wij bewerken de afbeelding

Onze grafisch ontwerpers zullen de wijzigingen doorvoeren en contact met u opnemen met de gecorrigeerde versie en een orderlink per e-mail. Als we het beeldwerk niet kunnen uitvoeren, betalen we de opstartkosten terug en word je per e-mail geïnformeerd.

4

Controleer en bestel

Rond je bestelling af. De opstartkosten worden bij het afrekenen in mindering gebracht op het totaalbedrag. Als je ervoor kiest om niet te bestellen, houden we de opstartkosten in als betaling voor uitgevoerd beeldwerk.

Wijzigingen

Afmeting

cm
 • Centimeter (cm)
cm
 • Centimeter (cm)
Opmerking toevoegen
Foto bijvoegen (bijv. schets/voorbeeld)
  Tip! Klik in de foto om een opmerking in de foto te plaatsen.

  Voorbeelden van wijzigingen

  Zwart-wit

  Kleur aanpassen

  Vintage

  Restore

  Colour splash

  Object verwijderen