Onze milieu-inspanningen

In onze behangfabriek proberen we de milieueffecten tot een minimum te beperken. Daarbij laten we onze milieuvisie tot uiting komen in alles wat we doen. De productie vindt plaats op bestelling. Dit houdt in dat we alleen de benodigde hoeveelheid producten maken en dat producten niet onnodig op voorraad worden gehouden of onnodig worden weggedaan. De inkt die voor ons behang wordt gebruikt, bevat geen oplosmiddelen of gevaarlijke chemicaliën en is biologisch afbreekbaar. Het afvalmateriaal van onze productie wordt gerecycled door milieubedrijf Hans Andersson Recycling AB. Raadpleeg voor meer informatie over ons materiaal ons milieubeleid 

Onze samenwerking met Vi-skogen

Als je iets bij ons koopt, steun je daarmee ook onze activiteiten in samenwerking met de Zweedse hulporganisatie Vi-skogen. Ieder jaar planten we 5.000 bomen in het gebied rond het Victoriameer in het oosten van Afrika. De bomen zorgen voor minder armoede en een beter milieu en gaan bovendien de klimaatverandering tegen.


Over Vi-skogen

Vi-skogen houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het planten van bomen in het oosten van Afrika, een van de allerarmste gebieden ter wereld. In totaal heeft Vi-skogen inmiddels meer dan 100 miljoen bomen geplant en bijna twee miljoen mensen geholpen om een beter leven op te bouwen. Ga naar de website van Vi-skogen als je meer wilt lezen over het belangrijke werk dat ze doen.