Diana and her Nymphs, Peter Paul Rubens

Diana and her Nymphs, Peter Paul Rubens
Door: IBL2
Levertijd:3-4 werkdagen.
Producttype:Fotobehang (Ook verkrijgbaar als  Canvasschilderij)
Artikelnr.:e10396
Wij produceren alles op bestelling en behang wordt met behanglijm en montage-instructies geleverd. Bestellingen die op een werkdag bij ons binnenkomen, worden uiterlijk de volgende dag verzonden. De levertijd is 3-4 werkdagen. Lees meer over onze levering.
Ons behang is gemakkelijk aan te brengen en verkrijgbaar in twee verschillende materialen: standaard en premium. Ons standaard- en premiumbehang wordt geleverd met behanglijm en montage-instructies. De lijm wordt direct op de muur gesmeerd en de genummerde stroken worden rand tegen rand aangebracht. Al ons behang is 45 cm breed. De breedte van de stroken is 45 cm. Lees meer over het aanbrengen of bekijk onze montagevideo's.
 • 1

  Gewenste afmetingen: 

  xDe aangegeven afmetingen passen niet bij de verhoudingen van het motief. Als je wilt dat het motief er realistisch uitziet, kies je voor "Maak foto op maat". Onze foto-editors helpen je dan.

  Geef de gewenste afmetingen voor het fotobehang aan in het veld voor de breedte en de hoogte. Wij raden aan om ca. 3-6 cm bij de breedte en de hoogte van de wand op te tellen, zodat je bij het aanbrengen een marge hebt.

  Als je de volledige foto wilt gebruiken, zonder het motief bij te snijden, vink dan het vakje "Originele proporties behouden" aan. Je kunt dan alleen de breedte en de hoogte aangeven, de andere afmetingen worden automatisch aangepast.

  Om de breedte en de hoogte aan te geven (het meest voorkomende alternatief) vink je het vakje niet aan.

 • 2

  Foto bijsnijden

  Als het motief bijgesneden moet worden om aan de gewenste afmetingen te kunnen voldoen, wordt er een bijsnijdvak getoond.
  Sleep dit bijsnijdvak naar het deel van de foto dat je wilt bewaren. Het deel van het motief dat met schuine lijnen gemarkeerd is, wordt weggesneden.

 • 3

  Materiaal 

  Fotobehang (Standard)
  Gemaakt van non-woven, een vormvast en duurzaam materiaal. De lijm wordt direct op de muur gesmeerd en de stroken worden rand tegen rand aangebracht. De breedte van de stroken is 45 cm.

  Fotobehang (Premium)
  wordt gemaakt van non-woven, een vormvast en duurzaam materiaal. Over dit behang is een extra laag aangebracht, die maak het materiaal krasvast, afneembaar en is niet-reflecterend. Hierdoor krijgt het behang bovendien een matte finish. De lijm wordt direct op de muur gesmeerd en de genummerde stroken worden rand tegen rand aangebracht. De breedte van de stroken is 45 cm.

  Lees hier meer over het materiaal

Geef hierboven de waarde aan voor de totaalprijs

De prijs van jouw fotobehang wordt:

€33/m2

Nu in winkelwagen

Ga door naar afrekenen

Wil je deze foto wijzigen?

Onze grafici kunnen de kleuren veranderen, objecten verwijderen of toevoegen, de proporties veranderen en de foto op verschillende manieren aanpassen. Gebruik het formulier hieronder om je contactgegevens te vermelden en om aan te geven hoe de foto gewijzigd moet worden. Wij nemen contact op met informatie over de mogelijkheden en de prijs.