Fotobehang van eigen foto of illustratie

Prijs vanaf

€33

/m2

Heb je een eigen afbeelding, bijvoorbeeld een foto die je hebt genomen, een illustratie die je hebt gemaakt of een andere afbeelding, dan kunnen wij je helpen om deze als fotobehang af te drukken. Meer informatie over bestandsgrootte en formaat.

Volg de instructies rechts op deze pagina om je foto te uploaden, de kwaliteit te bekijken, je foto bij te snijden en te bewerken, en je bestelling te plaatsen. Je kunt ook voor gratis persoonlijke hulp kiezen. Stuur ons dan een mededeling met instructies en wensen, en vermeld je contactgegevens. Vervolgens ontvang je een gecorrigeerde foto van een van onze foto-editors. Persoonlijke hulp en een aanvraag worden niet als een bestelling beschouwd. Je plaatst je bestelling nadat je de drukproef hebt ontvangen. Als je haast hebt, dan raden wij je aan om direct te bestellen. Bij het indienen van een aanvraag wordt het bestelproces tot drie werkdagen verlengd.

Onze foto-editors kunnen kleuren wijzigen, voorwerpen verwijderen of toevoegen, de proporties veranderen en je foto op verschillende manieren aanpassen. Voor deze diensten berekenen wij 44 EUR/uur.

Bekijk voorbeeld van fotobewerking

Upload je foto en kies "persoonlijke hulp". Vermeld rechts je contactgegevens en je persoonlijke wensen, dan nemen wij contact met je op. Wij nemen meestal binnen 1-2 werkdagen contact op, maar bij een hoge werkdruk kan dit iets langer duren. Hoe meer je vermeld over jouw wensen, hoe sneller we je kunnen helpen. Een aanvraag sturen is gratis en er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Mocht het bewerken van je foto extra kosten met zich meebrengen, dan ontvang je altijd eerst een offerte.

Ons assortiment omvat duizenden motieven, maar als je niet vindt wat je zoekt, kijk dan op de fotopagina van Dreamstime. Voor elke foto die je bij Dreamstime koopt, berekenen wij €24 (inclusief BTW). Dit bedrag betaal je als je een bestelling plaatst. Neem contact met ons op en vermeld het id-nummer van de foto. Wij helpen je graag. Wij kunnen ook wijzigingen aanbrengen in onze motieven, bijvoorbeeld kleuren veranderen en objecten verwijderen.

Vragen? Mail ons via customerservice@photowall.nl.

Je kunt je behang in twee verschillende materialen bestellen. Ons premium- en standaardmateriaal is van een non-woven kwaliteit en kan met lijm direct op de wand worden aangebracht. De stroken moeten rand tegen rand worden aangebracht.

Elke strook heeft een breedte van 45 cm. Lees meer over het materiaal hier.

1

Upload je foto

Upload eerst je foto

Geen bestand gekozen(Max 1GB = 1000MB)
Wij accepteren alle fotoformaten, zoals tif, jpg, png, eps en pdf. De geautomatiseerde flow hanteert echter alleen jpg, tif en png. Om een foto als behang af te kunnen drukken, moeten de kwaliteit en de resolutie hoog genoeg zijn, lees meer over bestandsgrootte en formaat.