Blue Parrots - August Macke

Blue Parrots - August Macke
Door: IBL2
Levertijd:3-4 werkdagen.
Producttype:Canvasschilderij (Ook verkrijgbaar als  Fotobehang)
Artikelnr.:e2121
Wij produceren alles op bestelling en canvasprints worden met montage-instructies geleverd. Bestellingen die op een werkdag bij ons binnenkomen, worden uiterlijk de volgende dag verzonden. De levertijd is 3-4 werkdagen. Lees meer over onze levering.
Onze doe-het-zelf-spanramen zijn eenvoudig te monteren en worden compleet met montage-instructies geleverd. Lees meer over de montage of bekijk onze montagevideo's.
 • 1

  Raamkeuze

  Hier kun je kiezen of het canvasdoek met of zonder doe-het-zelf-spanraam moet worden geleverd.

  Lees meer over ons doe-het-zelf-spanraam

 • 2

  Rand

  Toon in 3D

  Kies een foto, een zwarte of witte rand voor het schilderij. De rand is 29 mm (afmeting van het schilderij).

 • 3

  Gewenste afmetingen: 

  Geef de gewenste afmeting voor je canvasschilderij aan (de voorkant van het schilderij, exclusief de rand) in het veld voor de breedte en de hoogte. Als de aangegeven afmeting de kwaliteit van de foto vermindert, ontvang je een waarschuwing. Wij raden je aan om je canvasschilderij niet groter te bestellen dan de maximale aangegeven afmeting.

  De max. afmeting voor canvasschilderijen met ons doe-het-zelf-spanraam is 150 cm x 150 cm (+ rand).

  De max. afmeting voor alleen een canvasdoek is 500 cm x 150 cm.

 • 4

  Foto bijsnijden

  Als het motief bijgesneden moet worden om aan de gewenste afmetingen te kunnen voldoen, wordt er een bijsnijdvak getoond.
  Sleep dit bijsnijdvak naar het deel van de foto dat je wilt bewaren. Het deel van het motief dat met schuine lijnen gemarkeerd is, wordt weggesneden.

Geef hierboven de waarde aan voor de totaalprijs

De prijs van jouw canvasschilderij wordt:

€48

Nu in winkelwagen

Ga door naar afrekenen

Wil je deze foto wijzigen?

Onze grafici kunnen de kleuren veranderen, objecten verwijderen of toevoegen, de proporties veranderen en de foto op verschillende manieren aanpassen. Gebruik het formulier hieronder om je contactgegevens te vermelden en om aan te geven hoe de foto gewijzigd moet worden. Wij nemen contact op met informatie over de mogelijkheden en de prijs.